Tandarts praktijk waar ze nog tijd voor je nemen

Goede tandarts en goede mondhygiëniste, voel me een ieder geval geen nummer.

Deskundig, goede service

Super goed. Heel blij mee

Mijn pijnklachten zijn op dezelfde dag verholpen. Heel fijn!

Netjes en goed

Respectvol en goed

Vriendelijk, duidelijk en goede behandeling

goed geholpen.

vriendelijk personeel.

Vakkundig

Aardige mensen, en vakkundig

Zeer prettig geholpen

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik ben geholpen, zeer vriendelijk en geruststellend aan m’n gebit . Helaas staat de naam van mijn behandelaar er niet tussen, maar wil ik toch dankjewel zeggen

Een fantastisch team

Vriendelijk en deskundig en alles keurig volgens afspraak

5 sterren waardig

Ben al jaren bij Mondzorg eerst Gorinchem en nu Leerdam. Ik wilde graag bij Monique blijven zij is vriendelijk en zeer deskundig Ik ben blij met haar. Maar om de medewerker te kiezen die mij het laatst behandeld heeft staat haar naam er niet onder.

Gewoon goede (mond)zorg

Ik had de afspraak verkeerd onthouden. Er wordt keurig meegedacht, en uiteindelijk hartstikke goed geholpen. Fijn als vanaf vanaf het moment van plannen tot en met de zorg alles zo goed geregeld is.

Heel fijn en snel geregeld

Bij halfjaarlijkse controle had ik plekje op tandvlees. Gelijk foto gemaakt en afspraak kon snel voor de behandeling

Heel fijn

Stelt je op je gemak verteld alles goed wat ze gaat doen

Zo fijn geholpen pijnvrij!!!!!!!@@@@

Implantaat met kroon zonder afdruk wel Met scan en 3D afdruk de kroon past perfekt

Wij gaan Klaas missen

Nu naar een andere tandarts kijken

Klantvriendelijk

Staan altijd voor je klaar

Prima geholpen

Mondhygiëniste is heel rustig vraagt of het gaat zeer tevreden!

Altijd goed.

Goed geholpen door Floor.

Vriendelijk en duidelijk uitleg wat ze gaan doen of te verbeteren

Vriendelijk en duidelijk uitleg wat ze gaan doen of te verbeteren

Prima!

Heel goede ervaring _

Klantvriendelijk

Prettige medewerkers

Alles klopte

goede aankondiging, op tijd, prima behandeling

Heel goed behandeld

Zeer te vreden

Zeer tevreden over behandeling bij mondhygiëniste.

Vriendelijke en attente vrouw die ook na afloop zaken bespreekt en goede adviezen geeft. Zeer tevreden.

Goed werk geleverd

Oude vulling verwijdert en een mooie nieuwe vulling gemaakt.

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.