Bellen en direct

Snel geholpen

Ging prima

Ik werd snel en vriendelijk geholpen door Karina

Ik ben uitstekend geholpen.

Na een controle afspraak brak er een dag later een stuk kies af, het was zo scherp dat ik meteen actie moest ondernemen om mijn tong heel te houden. Gelukkig kon ik de volgende dag terecht bij een van de andere tandartsen. Pijnloos en snel geholpen, prima!

Deskundig en snel

Werd op een deskundige en snelle manier verholpen!

Prima!

Snel en aquraat behandeld (afgebroken kies)!

Uitstekende behandeling door tandarts en assistente

Jammer dat mijn eerste beoordeling u niet heeft bereikt. Had ik per kerende post beantwoord.

Lekker vlot geholpen ,

Vol vertrouwen en lol bij Klaas

Voldoet aan verwachtingen

Keurig van tevoren. herrineringsmails en SMS gekregen. Vriendelijke ontvangst en behandeling. Persoonlijke interesse in patiënt.

Goed.

Vlot en professioneel.

Correct

Prima, je hoeft nooit lang te wachten, ook heel fijn.

Alles was snel geregeld

Goed adres. Kon snel komen en was daarna ook snel klaar. Het resultaat is geweldig

Geweldig!!

Na 8 jaar geen tandartsbezoek door eerdere slechte ervaringen, ben ik bij Mondzorg Leerdam top en snel geholpen. Freshta en haar assistente zijn zeer vriendelijk en efficient. Ik ben super blij met het resultaat en zal nu zeker geen jaren meer wachten tot een volgende afspraak :)

Zeer kundig en uiterst precies

Pegani gaat zorgvuldig te werk en geeft telkens vooraf uitleg over wat ze gaat doen. Dat geeft vertrouwen. Ze werkt rustig en precies en dat zorgt voor een ontspannen behandeling.

Wordt snel en vriendelijk geholpen !

Wordt snel en vriendelijk geholpen !

Prima geholpen

Uitstekende service!

Goede uitleg van de werkzaamheden en kundige behandeling.

Snel en vakmanschap

Hhhbb

Gewoon goed.!

Goed geholpen

Plezierige tandarts, goede assistente .Afspraak correct verwerkt.

Prettige praktijk

De tandarts die ik heb is heel prettig en meedenkend en houd rekening met mijn angsten!!!

Superfijn!

Wederom goede service en fijne omgang.

Prettig

Ik ben door de tandarts vriendelijk en op een rustige manier geholpen. Goede uit leg gegeven.

Vakkundig geholpen

vriendelijke ontvangst

ze heeft het goed gedaan

ze heeft het goed gedaan

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.