Na 43jr Peter Kirsten,is Loreine Helmer een goede vervanging

Ik word altijd goed, met respect en snel behandelt.

Tevreden

Met Klaas vd Burg en “zijn omgeving” zeer tevreden.

Goeie service en snelle afhandeling.

Vlot, vriendelijk, deskundig en pijnloos!

Ondanks dat de uitslag van de foto’s niet zo mooi was, werd er toch snel gestart met een behandeling. Duidelijk uitgelegd wat er in de 2 vervolgafspraken gaat gebeuren. 1 wortelkanaalbehandeling en het vullen van een kies en het verwijderen van een “afgeschreven” kies. Zeer tevreden over deze voor mij nieuwe tandarts.

Deskundig

Goed uit gelegd.

Gewoon goed

Word snel geholpen

Zowel de mondhygiëniste als de tandarts ben ik zeer tevreden

Goed en persoonlijke aandacht

Goed, deskundig en vertrouwd en aandacht voor de mens achter de patient

Vriendelijk en deskundig

Deskundig en vriendelijk. Ik kon met mijn opmerkingen en vragen terecht.

Ervaring is goed.

Fijne mensen

Open contact, toont interesse. Vult ook even dat kleine gaatje.

Perfect geholpen

Supergoed

Goed,goede mensen,

Zoals altijd

Degelijk en vriendelijk

Naar de tandarts is nooit leuk, maar hier is men in elk geval heel vriendelijk.

Normaal

De eerste keer

Goed.lieve tandarts

Fijne tandarts goed geholpen

Alles goed, vriendelijk, geen op of aanmerkingen over.

plezierig

Vreemd dat ik drie afspraken moet maken.

Ik had een afspraak gemaakt om een brug weer opnieuw (voor de vierde keer) vast te laten zetten. Dat wordt er enkel even naar gekeken. Dan krijg ik een standje dat ik lang niet geweest ben. En dan moet ik een nieuwe afspraak maken omdat er geen tijd voor is. En ik moet een afspraak voor de mond hygieniste. Want er zit tandsteen tussen mijn tandvlees. Dus drie afspraken met veel kosten. Ik heb de tandarts niet meeverzekerd omdat ik nooit iets heb. Je wordt dus erg op kosten gejaagd.

Erg tevreden over de behandeling

Geven altijd naar mijn gevoel eerlijke adviezen en nemen je serieus.

Na een ongelukje met mijn kies zeer vlot geholpen.

Uitstekend geholpen

Klantvriendelijk Respectvol Bekwaam Duidelijke uitleg

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.