Heeft een totaal van 2.820 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Positief sentiment89%
De verzamelde reviews geven een positief beeld van Mondzorg Leerdam. Klanten waarderen vooral de vriendelijke ontvangst, heldere uitleg en professionele aanpak. Er zijn enkele opmerkingen over kosten en planning, maar over het algemeen wordt de praktijk zeer gewaardeerd. De ervaringen suggereren een betrouwbare en toegankelijke tandartspraktijk.
Sterke punten
Vriendelijk personeel
Duidelijke uitleg
Deskundigheid
Gebaseerd op 120 reviews
Gewoon fijn geholpen, met duidelijke uitleg,maar nog steeds geen fan van tandartsen
Prima,fijn geholpen
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
anoniem
Er wordt naar je geluisterd
Vriendelijk en meelevend
Vakkundig geholpen.
Ik had een noodgevalletje van een vulling die eruit was.
Prettig geholpen.
Prima behandeld
zeer tevreden
ik ben goed en zeer vriendelijk geholpen
18 September 2026
Hartelijk dank
Ze waren vriendelijk en, nog belangrijker, ze luisterden ook goed naar je om te vinden wat je zocht.
17 September 2026
anoniem
Je gaat bijna voor je plezier :-)
Snel, adequaat en binnen 14 minuten weer buiten met een gerepareerde kies, Geen centje pijn. Top!
16 September 2026
Heel goed
Meedenkend, geruststellend en zeer prettig ervaren
16 September 2026
TGoed
Goede behandeling met duidelijke uitleg
15 September 2026
anoniem
Fijn en goed geïnformeerd geholpen
Fijn, deskundig en goed geïnformeerd geholpen. Helemaal op mijn gemak.
heel goed
goed geholpen
anoniem
Alle ervaringen die ik heb met Mondzorg is positief,
Mijn ervaring is dat ik altijd goed behandelt word.
prima ,goeie uitleg .
Was een jongedame ,mondhygienist ,voor mevrouw GH Kamp .
Zaltbommel \Leerdam .,de naam weet ik niet meer .Maar erg goed ,en uitstekend .
Beveelt niet aan
Zeer tevreden!
Zeer tevreden!
Wordt prettig geholpen
Zie boven
10 September 2026
Vakkundig en uitstraling
Goed en vakkundig geholpen door een aardige jonge damen die mij goed gerust heeft weten te stellen, waardoor ik het voor mij zo klaar was.
10 September 2026
anoniem
Op tijd en patient vriendelijk (zeer empatisch)
Uitstekende service
Hele goede ervaring
Goed geholpen
altijd goed
Freshta is een vakvrouw en heel prettige persoon.
Goed en prettig
8 September 2026
anoniem
Super vriendelijk en correct.
Ik wordt altijd vriendelijk en netjes behandeld. Er wordt altijd goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Balie personeel ook altijd vriendelijk en behulpzaam.
8 September 2026
Review overzicht
Positief sentiment89%
Heeft een totaal van 2.820 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Over Mondzorg Leerdam
Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.