Mijn ervaring was prima

Nieuwe mondhygieniste. Ze heeft het prima gedaan. Duidelijke uitleg. Gegevens over mijn gezondheid aangepast.

ik werd goed geholpen

Dacht bij een mondhygiënist te komen maar zat bij de preventie assistent denk ik

De behandeling was anders en minder zorgvuldig dan ik bij defensie gewent was

Goede praktijk

Ik ben zeer tevreden over mondzorg Hank. Fijne praktijk met kundig personeel.

Vriendelijk

Het was allemaal erg goed

Het was allemaal erg goed

Zoals altijd vriendelijk en goed geholpen

Zowel tandarts als assistente vriendelijk. Geen spoor van haast, ook niet bij wat complexere behandeling..

positief

zeer tevreden

The good dentist provided a pleasant and painless experience, leaving me with a bright smile

It sounds like i had a wonderful experience with both the doctor and the assistant, who provided great treatment and care. It's great to know that they are eager to see me for my next appointment! Keep up the good dental care!

Fijne omgang altijd tijd voor mijn zoon. Duidelijke uitleg.

Oke

Oke

mooi op afspraak geholpen

\\altijd netjes behandeld.

De behandelende personen zijn altijd rustig en vriendelijk en geven goed advies.

Pijn aan mijn hoektanden in onder en bovenkaak. Een telefoontje en ik lag, 20 minuten later op de stoel.

Snel aan de beurt en goed geholpen.

Ik kon dezelfde dag al terrecht ,en ben gelijk behandeld.

Positief

Met de zorg aan mijn gebit op 18 Juli j.l. Zeer tevreden. Gerustgesteld en ook deze keer weer leerzaam voor mij. Bovendien vriendelijk en geduldig.

Heel prettig en vakkundig

Prettig,meedenkend en vakkundig

Goede mondhygieniste

Aardig, adequaat

Goeie praktijk

Duidelijke afspraken en vriendelijke medewerkers.

Mondzorg is pure vakmanschap gecombineerd met medemenselijkheid

Bij Mondzorg krijg je een buitengewone goede behandeling van tandheelkunde. Daarnaast hebben ze alle aandacht voor de mens. Mondzorg is een voorbeeld voor de maatschappij. Klasse

Prima tandarts.

Fijne tandartspraktijk, altijd op tijd geholpen met oog op het welzijn van de patient.

vriendelijk en accuraat

Goed. Vriendelijke mensen.

heel goed

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!