Altijd snel aan de beurt

prettige behandelaars

zeer prettig

Goed hoor

Prima, niks mis mee

Fijne ontvangst en goede behandeling

Fijne ontvangst en goede behandeling

Snel, vriendelijk en goed geholpen

Altijd goed en vakkundig geholpen

Prima praktijk

Goed geschoold personeel, vriendelijk,. Bijna geen wacht tijd.

Patiënt gericht

Vind het fijn dat er rekening wordt gehouden met angst voor de tandarts. Zeer patiënt vriendelijk.

Hele vriendelijke meedenkende praktijk

Altijd deskundige en zorgvuldige behandeling.

Zie boven.

Heel fijn geholpen

Ik zag er erg tegenop maar het viel me alles mee. De mondhygiëniste werkt prettig. Ze legt alles uit en deed erg haar best het voor mij zo comfortabel mogelijk te maken. Ik ben tevreden.

Vertrouwd en goed.

Al jaren een prima tandarts ervaring.

Keurig op tijd, deskundige medewerkers

Keurig op tijd, deskundige en meedenkende / meelevende medewerkers

Was rommelig

Volgens mij had ik een nieuwe mondhygiëniste,kreeg veel water in mijn mond zodat ik veel moest slikken,was niet prettig,ze was wel heel vriendelijk maar voelde me niet echt prettig

Kundig en vriendelijk

Je wordt vriendelijk ontvangen. Je krijgt de ruimte om als er iets is, waarvan je denkt dat het niet helemaal goed is, dit aan te geven. Er wordt dan ook direct naar gekeken en eventueel naar gehandeld. Voelt gewoon goed!

Correct en snel geholpen.

Vakkundig geholpen.

Super!

Werken mooi op tijd. Zijn zeer kind-vriendelijk. Mijn kleuter gaat huppelend naar binnen en naar buiten. Leggen uit wat ze gaan doen.

Zachtaardig

De mondhygiëniste was erg vriendelijk, nam de tijd en was geduldig. Ik heb enorme angst voor de tandarts en schrik voor machinaal schoonmaken van mijn tanden, na dit aangegeven te hebben heeft ze alles met de hand schoongemaakt. Verder vertelde ze steeds welke handeling ze ging uitvoeren. Weet helaas niet meer hoe ze heet.

Het valt achteraf altijd mee.

Ik ben erg bang, bijzonder nerveus voor een bezoek aan de tandarts. Dat weten ze.... en handelen ernaar. Ik word gerust gesteld, ze nemen de tijd en ik mag ook zelf het tempo mee bepalen. Als ik tussentijds wil slikken of even flink door ademen dan kan ik dat aangeven door mijn hand op te steken. Die mogelijkheid hebbende geeft al rust! Het personeel is bijzonder aardig.

Vriendelijk, serieus en vakkundig

Mijn ervaring was prima Goed

Goed en vakkundig geholpen

Heel goed

Fijn dat ik snel en in de avond terecht kon

Goed geholpen

Vriendelijk personeel

Snelle afspraak gemaakt door jullie. Harstikke fijn

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!