Heel vriendelijk personeel en een goede behandeling

Alles prima en heel prettig geregeld

Kwaliteit en vriendelijkheid top

Altijd goed en vriendelijk

Zie boven

vriendelijke mensen en keurig op tijd aan de beurt

zie boven

Vriendelijk en kundig

Goed geholpen

Prettig als altijd!

Bezoek aan de tandarts staat niet in mijn top 10 van favorieten, maar in Hank is eigenlijk alles heel prettig en goed geregeld; van het maken van de afspraak tot en met de behandeling, inclusief rustige en duidelijke uitleg van de tandarts én de assistente! Ik ben rustig bij deze tandarts (en dat is in het verleden wel eens anders geweest...). Kortom: ik hoop nog lang op deze wijze geholpen te worden.

Netjes, correct en op tijd

Vriendelijkheid straalt rust uit en dat is voor de klant heerlijk. Er word verteld wat er word gedaan.

Erg prettig geholpen, zoals altijd.

Ik heb mijn afspraak altijd bij tandarts Suurs en wordt door haar altijd prettig geholpen.

Heel goed

Heel goed behandeld en goede uitleg

Vlot en vakkundig geholpen.

Ik werd op de afgesproken tijd vlot en vakkundig geholpen.

netjes en heel aardig

zie boven vermeld

Mondzorg Hank is een fijne praktijk met vooral begrip voor de klant .

fijne tandarts praktijk

kom er al heel lang altijd tevreden over geweest mooie nette praktijk met aardig en goed opgeleid personeel

Betrokken en vakkundig personeel

Er werd goed naar me geluisterd. Tijdens de behandeling werd regelmatig gecheckt of ik nog oké was. Er werd bij elk stapje verteld wat er ging gebeuren.

Rustig en snel en begripvol

Jullie praktijk houd goed rekening met mijn angst, wij komen dus ook speciaal van Rotterdam naar jullie toe. Altijd vriendelijk, aardig en begripvol. Vriendelijke groetjes F Vermeer

Heel goed

Vriendelijk en rustig

Prima geholpen door vriendelijk team

Knarsplaat paste perfect, blij mee. Verder, als altijd, goed geholpen door een vriendelijke tandarts. Blij mee.

Goed georganiseerd, vriendelijke behandeling.

Er wordt goed geluisterd en adequaat gehandeld. De cliënt wordt op zijn/haar gemak gesteld en deskundig behandeld.

fijne ervaring

ik heb het als prettig ervaren rustig alles word besproken wat er word gedaan en wat er gaat gebeuren.

Zoals altijd!

Uitstekend!

Je word heel netjes en beleefd geholpen.

Vandaag na de mondzorg geweest,vroeger bij tandsteen weg halen werd alles gedaan met een pijnlijke boor en hand schrapper na lopen. Nu voor het eerst met een soort water straal,geen pijn en het gaat best sneller,nog een klein beetje na lopen met schrappen. Ga zo door met deze machine.

Rustig en bekwaam behandeld Blij mee

Zeer goed en vriendelijk geholpen

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!