gewoon goed

goed behandeld, geen probleem

Zonder angst de stoel bij de tandarts in.

Afgelopen maandag had ik een afspraak bij de mondhygiëniste, van tandartspraktijk Hank. Ik werd vriendelijk en vakkundig geholpen door Jaanie, die vertelde dat ze veel mensen helpt die tegen een tandarts bezoekje opzien. Dit vanwege een lage bloeddruk die zorgt voor lastige dingen zoals draaierigheid of hoofdpijn tijdens lang het hoofd achterover houden. Ze heeft me heel goed advies gegeven en mijn gebit gereinigd. Daarna ging ik met een blij gemoed weer naar huis.

Goed . Deskundig , vriendelijk en op tijd !

De volgende personen hebben mij behandeld. Caty van Rijsewijk, J. Romero Adsuara en Sena (Mondhygiëniste). Met vriendelijke groet,

Uitstekend, geen op- of aanmerkingen.

Vriendelijke en prettige behandeling,

Prima behandeling, snel aan de beurt, vriendelijk en duidelijk over wat ze gingen doen.

Zoals gebruikelijk was het een prettig verlopen controlebeurt. geen bijzonderheden.

Zeer goed bedrijf

angst verminderend

Vriendelijk personeel nette praktijk

Mijn 1e afspraak met de 2 jongens verliep prima. Heel geduldig, rustig met de kinderen

Professionele tandartspraktijk

Geheel zoals verwacht

Bijzonder vriendelijk en kundig geholpen door Jaani.

Vriendelijk personeel, Ze nemen de tijd voor cliënt Kundig

Hele fijne tandarts

Ik ga al jaren naar deze tandarts terwijl ik al lang verhuisd ben. De tandarts is ook erg kindvriendelijk.

Leuk en deskundig personeel.

Altijd gezellig met de meiden. :)

Alles verloopt altijd prettig

Heel prettig

Klasse

Netjes, verzorgt en duidelijk in wat ze gaat doen.

Vriendelijk en op tijd

Vriendelijke tandarts. Aandacht voor patiënt. Er wordt netjes op tijd gewerkt!

Mondzorg is uitstekend

Prima behandeling met aandacht voor de patiënt.

Goede behandeling en ook wat betreft nazorg kreeg ik tips.

De tandarts zei dat alles er heel goed uit zag maar ging toch ineens mijn gebit schoonmaken wat vooral bij mijn tanden erg gevoelig was. Normaal werd dit nooit gedaan Ik weet de naam niet meer die me behandeld heeft vandaar dat ik zo maar iets ingevuld heb

Uitstekende praktijk en ga zo door

Prima en ze nemen de tijd overal voor.

Altijd goed geholpen

Prettig

Kim is vriendelijk en informatief over haar handelingen. . Ze reageerde alert op een mogelijkheid om mij vervroegd te behandelen. Prettig.

Fijne praktijk met enthousiast en professioneel personeel

Fijne praktijk met enthousiast en professioneel personeel.

Goede praktijk

Prettige behandeling

Rustig/fijn en goed

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!