goed geholpen

ben zeer goed geholpen, alleen de telefoniste had het wel beter mogen plannen. Eerst een kies en 2 wortels laten trekken , dan een half uur wachten en toen nog een consult van 40 min. gesprek met een andere tandarts. Beetje zeer slechte planning. Verder zeer tevreden.

gewoon goed en snel geholpen.

gelukkig kan ik even vooruit

Fijne praktijk

Fijne tandarts en assistente Hebben echt tijd voor je

Altijd op tijd, relaxed en kundig

Vriendelijk, rustig en kundig en altijd op tijd.

Vakkundig en heel rustig en geïnteresseerd ontvangst.

Ik ben vakkundig geholpen. Er heerst een rustige atmosfeer en er is een oprechte interesse in je.

Gewoon goed.

Altijd een prettige behandeling met veel aandacht en begrip voor de patient

adequaat optreden en behandelen

prima behandeld

Erg vriendelijk en behulpzaam

Nvt

Fijn en professioneel geholpen

Goede behandeling

Prima geholpen

Deskundig zowel tandarts als mondhygieniste

Altijd correct

Wij zijn altijd met 2 man en het is netjes geregeld en vragen ook of er iets met het gebit is en de behandeling is goed en erg vriendelijk

Ik ben van mijn angst af sinds ik bij deze praktijk ben. De controles zijn perfect en er wordt goed gecommuniceerd.

Klasse

Goede behandeling , geen klachten

Prima ontvangst en goede behandeling.

Correcte start, op tijd. Verder tevreden.

Prettig bezoek

Op tijd, goede uitleg en prettige behandeling

Gewoon prima.

Prima ervaring, gewoon goed.

prima. Goede uitleg gehad

Goede ervaring met deze praktijk. Kwam voor het eerst.

Goede praktijk

Zijn vriendelijk, vakkundig enbehulpzaam. Tip : zou fijn zijn als nabehandeling zoveel mogelijk gelijk of dan na 1 x gedaan zou kunnen worden . Als je verder weg woont is het niet altijd handig 3of 4 x voor nabehandeling terug te moeten komen Kost veel tijd en is ook niet milieuvriendelijk en zou schelen in de kosten

Goede behandeling

Nina heeft mijn gebit heel goed schoon gemaakt!

Deskundig, vriendelijk en eerlijke medewerkers.

Fijne medewerkers die je gerust stellen. Door de constantheid in medewerkers krijg je een band. Deskundig en eerlijk in de communicatie.

gewoon goed

de behandeling was gewoon goed

Heel vriendelijk, bekwaam en attent

Gezellig en met aandacht

Weer een fris gebit. Ik werd wel nat van de nieuwe schoonmaakmethode. Vroeg me af of dat anders kan en of het voor sommige huidsoorten en of make-up vervelend is.

Altijd goed en op tijd geholpen

Deze praktijk is zeer klantvriendelijk en zeker een aanrader om naar toe te gaan ik voelde me er meteen thuis

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!