Prima geholpen

Fijn geholpen. Vriendelijke mensen. Goede uitleg.

Prima ontvangst en goede uitleg

Aardige assistente en tandarts

Goede persoonlijke begeleiding

Goed geholpen

Altijd goed behandeld

goede tandarts

goede tandarts, legt goed uit wat je hebt. hoe en wat ze gaan doen.

De behandeling bij de mondhygiënist was goed

Voor de eerste keer geen last gehad van pijn.

Hele fijne tandarts......maar!

Ik ben zeer tevreden over de tandarts en de assistente maar er wel iets dat mij is opgevallen en in strijd lijkt te zijn met de AVG wetgeving waarvoor ik de aandacht wil vragen. Als je binnenkomt moet je op een beeldscherm de navolgende gegevens invoeren; man of vrouw, geboortemaand en geboortedag. Het systeem laat dan je gegevens zien; telefoonnummer en e-mailadres. Ik denk niet dat dit de bedoeling mag zijn. Als ik random andere data invoer dan is de kans groot dat er gegevens van andere bezoekers van de tandarts inzichtelijk worden. Ik denk dat dit een inbreuk is op de regelgeving inzake de dataverwerking van derden. Graag jullie aandacht hiervoor.

Prima !

Vriendelijke tandarts!

Prettige sfeer

Fijne communicatie, voor een vervelende/lange behandeling is dat heel fijn. Je wordt hier goed op je gemak gesteld.

Geweldig geholpen

Vriendelijk

Geeft goed advies

Super! Hele lieve mensen die de angst van de tandarts compleet weghalen!

Hele lieve mensen die stap voor stap je meenemen in wat ze doen, je keuzes stellen en je helpen de angst voor de tandarts weg te nemen. Ik vond het altijd verschrikkelijk maar ga nu met een mooie glimlach. Vakkundig zijn ze ook! En altijd geinterreseerd!

vriendelijke en goede behandeling

goede ervaring kom er al heel mijn leven. persoonlijke benadering. behandeling op maat

Goede Praktijk

Fijne praktijk ze nemen de tijd Ook voor je vragen Als ze wat moeten doen zeggen ze het per ding fijn

Prettig

Vriendelijke behulpzame mensen

Ik wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Wel vind ik soms als de klacht na een behandeling soms niet goed over is en je terug moet komen, wordt er toch een normale rekening ingediend. Dat mag van mij wel wat minder, rekeninghoudend dat de klacht de eerste keer niet opgelost was. Met mijn schoondochter ben ik al zo ontzettend vaak bij jullie geweest ivm een klik gebit. Dit kost soms maar 2 min om te passen. Er is al zo vaak iets mis gegaan. De kleur niet goed of het gebit is niet goed. Te groot of te klein en jullie dienen wel voor ieder bezoek de rekening in bij de verzekering. En die is niet zuinig. Ze is al jaren bezig met haar klik gebit. Iedereen werkt voor zijn geld maar tandartskosten zijn erg hoog waardoor er veel mensen zijn die er voor kiezen niet meer naar de tandarts te gaan. Verder geen klachten. Vriendelijk personeel. En bij een behandeling legt de tandarts alles goed uit en neemt de tijd voor je!

Word altijd meegedacht met afspraken

Het zijn allemaal aardige mensen

zeer goed

zeer goede en snelle behandeling

Netjes en ervaren

Kundig en mooi gemaakt

Vlotte nette behandeling.

Prettige ervaring. Snel en kundig geholpen voor de 1/2 jaarlijkse controle.

Vriendelijke meedenkende mensen.

Vriendelijke mensen, meedenkend in de zin van het toepassen van een kleine aansluiting voor de afzuiging om zo de pijn van kou op mijn tanden te verminderen. Stond al als notitie voor ik het zelf aangaf, dus het stond al klaar. Bij het afwezig zijn (door file) van mijn eigen tandarts netjes de vraag of het problematisch is of er een andere tandarts even een kijkje neemt. Top.

Erg vriendelijk altijd je hoeft nooit te wachten en top service

Ik kom hier al jaren vroeger zag ik op tegen de tandarts tegenwoordig loop ik met een glimlach de deur uit

Goed, snel en professioneel

Hele fijne tandarts altijd vriendelijk en duidelijk. Ook mijn kinderen gaan graag naar de tandarts

Nvt

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!