Persoonlijke benadering

Er wordt geluisterd, pijnloze behandeling. Ben heel tevreden, vroeger angstig, sinds de overstap naar jullie fluitend naar de tandarts!

Volgens verwachting

Vriendelijk, kundig, duidelijk

Heel goed

Vriendelijkheid zorgzaamheid word goed geholpen

Keurig op te tijd correcte behandeling

Keurig volgens afspraak en correcte behandeling

Alles prima geregeld en heel patiëntvriendelijk

Vriendelijke benadering en voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Prima ervaring weer

Goed behandeld op de tijd die ik wou. Prima ervaring weer

Geklungel aan mijn boven prothese.

Het was iets te laat terug dat geeft niet. Maar nu 1 stroeve voortand en een pijnlijk plek links voor. Te veel aangebracht of vervormd. Maar het zit al 48 uur niet lekker.. Trouwens dit mail adres gaat verdwijnen mijn nieuwe is [email protected]

Correct, vakkundig en klantvriendelijk

Correct, vakkundig en klant vriendelijk

Goed, vriendelijk en aandacht voor de " patiënt"

Naam van behandelaar niet bekend, naam spreekuur van dhr vd Sande over.

fijne praktijk en een super tandarts die ik heb

Altijd, al jaren, een goede ervaring met mijn tandarts, ik ben daar nooit bang en ze zijn flexibel inz bijv een '"verplichting" van mondhygiënist. Er is overleg mogelijk

Je word vriendelijke geholpen

Vriendelijke tandarts en werd fijn geholpen

Toppie

met zorg voor je tanden

Zoals altijd wordt je uitstekend geholpen. Alles verloopt op tijd en netjes. Met zorg voor je tanden en voor de persoon.

Prettige binnenkomst.

Heel fijn en rustig geholpen.Aandacht voor de patiënt. Doordat ik in de file had gestaan kwam ik te laat op mijn afspraak.Geen probleem. Werd toch nog geholpen.

Professioneel en deskundig advies

Gebeld om tussen de halfjaarlijkse controles door toch iets te laten checken. Binnen een zeer acceptabele tijd aan de beurt. Goed geadviseerd en met een gerust hart naar huis

Begripvol en snel

Begripvol en er wordt zsm een afspraak vastgelegd, mocht het nog eerder kunnen, krijg je een telefoontje, super!

Adequaat en vlot geholpen

Rond de Kerstdagen kreeg ik last van mijn verstandskies. Toen ik mondzorg Hank belde was er onmiddelijk een plekje beschikbaar om mij te helpen. De tandarts zag al snel wat er aan de hand was en heeft mij van mijn kies verlost. Ik stond binnen twintig minuten weer buiten.

prima, service en vriendelijkheid

prima, zowel tandarts als mondhygieniste

Vriendelijke bejegening en deskundige tandzorg.

Vriendelijke bejegening en deskundige tandzorg.

Alles heel deskundig

Jaanie is heel vriendelijk en heel deskundig

heel goed

heel goed zo snel gemaakt

Goed en direct geholpen bij afgebroken tand

Zie bovenstaand

Snelle service en een goede kwaliteit

Je wordt altijd super geholpen

Hele goede tandarts praktijk

Zeer tevreden, altijd vriendelijk en zorgzaam.

Zeer tevreden, duidelijke communicatie en uitleg.

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!