Prettig contact, fijne tandartsen en andere medewerkers! Waar ik vroeger angstig was, is dit sinds ik in Hank zit, helemaal verdwenen.
Laatste jaren alleen gebitsreiniging bij Jaani Daarvoor werkzaamheden aan gebit, zeer goed gedaan door tandarts Bos Dat gebit in orde is ook te danken aan het plaatsen van kronen bruggen enz door tandarts Heesen. Lang geleden maar nog steeds in orde.
Tevreden
Ik zal iedereen aan bevelen zoals de tandarts de orthodontist en de mond hygiëniste
Alle medewerkers zijn erg aardig
Fijn om te bepraten wat behandeling aangaat
Voor nieuwe kronen en kiezen op vullen
Goed geholpen met goed advies
Vriendelijk en heel aardig
Zeer deskundige tandarts en tevens een luisterend oor naar de patiënt.
Altijd snel geholpen. Fijne tandarts en assistenten.
Persoonlijke behandeling
Vriendelijke en snel geholpen
Prima behandeling fijne tandarts en goede assistenten
Vriendelijke en eerlijke mondzorg.
Ik heb een goede ervaring met deze praktijk vriendelijk en weinig wachttijd en ook nog een gezellig alledaags praatje je wordt op je gemak gesteld en ze zijn kundig in hun werk
Prima en heel klantvriendelijk
Vriendelijk ontvangst en zeer goede uitleg wat de behandeling inhield.
Het personeel is aardig en kundig
Vriendelijk patient gericht.
Alles ok
Altijd vriendelijk en prima geholpen!!!
Ik had de vraag om op dezelfde dag geholpen te worden. En dat kon. Werd overal rekening mee gehouden, veel empathie en begrip voor de situatie.
Warmondplein 3 a
4273 EC Hank
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!