Altijd heel vriendelijk. Goede uitleg. Meedenkend

Behandeling correct

Goede en snelle behandeling en vriendelijke mensen

Heel fijn geholpen

Alles prima....Jaany weet precies wat er gedaan moet worden.....

Snelle service, fijne manier van behandelen.

Prima, heel tevreden.

Prettige behandeling van de mondhygiëniste en daarna was de tandarts erg tevreden over de toestand van mijn gebit. Ik ging met een voldaan gevoel naar huis.

Snel geholpen zonder pijn!

Helaas in het weekend stuk kies afgebroken, deel van mijn brug. Maandagochtend gebeld, kon dezelfde ochtend komen en is zonder pijn(met verdoving) weer gefixt door eigen tandarts Suurs. Top service!

Professionele tandarts

Denkt mee in situaties.

perfect!

perfect is het enige wat ik wil noemen, klantvriendelijk, professioneel, gewoon aardig en toegankelijk!

snel binnen 5 min klaar

had een afspraak met Frans maar werd door 2 onbekenden voor mij snel en goed geholpen

Fijne ervaring

Vriendelijke ontvangst en er wordt serieus aandacht aan je besteed.

Vriendelijk, vakkundig en goede communicatie.

Al jaren naar volle tevredenheid klant bij Mondzorg Hank.

Professioneel en klantvriendelijk

Gewoon prima! Ik werd op een zeer professionele en vriendelijke manier ontvangen en geholpen.

Snel en gemakkelijk

Snel geholpen en duidelijke communicatie.

Goede uitleg

Ze leggen heel goed uit Wat ze gaan doen en geven je een gerust gevoel

Snel geholpen

Goed maar nu afwachten

Eerst gebeld daarna al snel een afspraak kunnen inplannen en snel afgehandeld mooi zo

Super geholpen

Ik werd door tandarts Romero geholpen en die is altijd zo lief en rustig. Legt alles goed uit wat er gebeuren gaat.

Hoef nooit te wachten en wordt altijd netjes geholpen

Gewoon top

Pijnloos en kundig geholpen

Wordt vriendelijk ontvangen. Wat je kunt verwachten klopt ook met de uitleg van tandarts

Weer prima !

Goed geholpen. Vriendelijke mensen allemaal. Aandacht voor de patiënt!

Goede uitleg, en op tijd.

Een snelle en goede survise

Een goede ervaring netsjes geholpen wordt verteld wat ze gaan doen en dat is gewoon TOP

Fijne en prettige behandeling.

Op tijd, duidelijke behandeling die vooraf wordt uitgelegd & een prettige sfeer.

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!