Fijne en lieve tandarts en assistent.

Er wordt mee gedacht en ook een eerlijke advies gegeven. Ik ben zeer tevreden over de mondzorg bij jullie

Positief!

Vriendelijke tandarts. Het beste nieuws is toch om te horen dat je geen gaatjes hebt!

Helemaal prima,zeer vriendelijk.

Prima geholpen.

Prima geholpen

Juiste kennis en ervaring

Prettig personeel. Vriendelijk, professionele mensen.

Top praktijk

Top praktijk en hele fijne,aardige,kundige medewerkers

Altijd goed

Ik kom er al jaren word altijd super geholpen

Heel fijne behandeling

Hoewel ik tegen de behandeling opzag, is deze zonder problemen verlopen. Dit dankzij tandarts Suurs en de assistentes.

juiste mondzorg

prettige ervaring, vriendelijk personeel. goede uitleg. juiste behandeling

Zeer tevreden!

Zeer tevreden over de gezellige, warme en kundige bezoeken. Alles word netjes en duidelijk uitgelegd. Nemen de tijd voor je. Het voelt gewoon fijn om binnen te zijn! Geen spanning maar juist met een warm en veilig gevoel. Proberen ook meteen gaatjes te vullen als dat nodig is.

Enthousiaste, motiverende mondhygiëniste. Schoon gevoel erna.

Deze keer had ik een ander dan anders. Ik weet helaas haar naam niet meer. Ze was echt heel enthousiast, legde alles goed uit. Ik ging er met een gevoel van een schoon gebit en gemotiveerd om het weer consequent bij te houden weer bij vandaan.

Prima behandeling

Afspraak verliep op tijd Netjes geholpen

ONDUIDELIJK

Ik heb het al in mijn mail beschreven (die achter best wat korter en netter mocht) maar daar leg ik heel duidelijk uit wat ik ervan vond. Enorm onduidelijk, ik moest de hele tijd zelf vragen stellen, ik kon haar niet verstaan, geen idee waarom dingen gebeurde en waarom er bepaalde keuzes worden gemaakt. Ik was meer als een jaar niet bij de tandarts geweest en ik stond met 10 minuten alweer buiten. Ik had op zijn minst wel verwacht dat mijn gebit een klein beetje werd gereinigd. Er is letterlijk niets gebeurd in mijn gebit behalve even foto maken en drie vervolg afspraken willen maken want gaatje vullen en gebit een klein beetje reinigen zoals tandplak kon ook niet in dezelfde afspraak zei mevrouw. Ik vind dit geen fijne tandarts en heb het gevoel gekregen dat er letterlijk nietsis gedaan en wel of ik even drie vervolg afspraken wil inplannen..

Vakkundige specialiste

Al jaaaaren kom ik hier tot 100% tevredenheid

Ik heb een goede controle behandeling gehad

Zie hierboven

Zeer professioneel, vlug en vrijwel pijnloos geholpen

Zie bovenstaand

Goede zorg

Hele fijne mensen

Vriendelijk personeel en goede zorg.

Héél tevreden

Ik ben best wel angstig voor tandarts maar bij jullie niet. Ze zijn rustig en zeggen wat ze gaan doen een fijne tandarts en wil haar altijd hebben

Goede en juiste zorg

Goed en professioneel team

Super snel geholpen.

Snel geholpen en vriendelijk!

Je wordt altijd top geholpen

Mijn ervaring isgoed

Goed opafspraak goed geholpen

Service slecht

Ik kwam voor gaatje vullen en vroeg of niet gelijk meting kon worden uitgevoerd voor me knars gebitje dat kon niet moest nieuwe afspraak maken kon ‘s middags weer weer half uur terug en ‘s middags weer terug en het duurde 5 min dat opmeten dat kon gewoon in een behandeling slechte. Service

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!