Goed zoals altijd!

Na een nacht vol pijn, gelukkig snel geholpen door tandarts Romero. Het hele team heeft me goed geholpen!

Goede en vriendelijke hulp.

Goede en vriendelijke hulp

Bijzonder prettig.

Ondanks extractie van een kies, die na twee jaar repareren was afgebroken, pijnloos behandeld. Tandarts Romero weet zelfs de verdoving pijnloos te zetten. Samen met de assistente er een spanning vrije ervaring van gemaakt. Top!

Geen lange wachttijden, snelle behandeling en vriendelijk personeel.

Zeer goed, lief voor onze dochter. Alles tot in detail uitleggen.

Zeer goed.

snel en goed geholpen

uitstekend

Top behandelingen

Altijd punctueel Op afgesproken tijd en heel deskundig en vriendelijke tandarts

Denken goed mee met je.

Mijn zoon vind de tandarts erg spannend, maar onder andere door hun rustige aanpak ging het afgelopen week supergoed. Top!

Gewoon goed

behandeld door Rick van Dulken, geeft goed advies en een vriendelijke arts.

Zoals altijd vriendelijk en goed geholpen

Keurig op tijd, vriendelijk en vakkundig geholpen

Goede mondzorg

Vriendelijk

Geen tandarts gezien en mondhygiëniste was matig

Er is wat mij betreft te veel veranderd aan de praktijk wat het was. Ik was bij de mondhygiëniste redelijk snel klaar. Na ruim weer een kwartier gewacht te hebben op de tandarts (inmiddels was het 8:37) heb ik doorgegeven dat ik ga. Ik kom ook niet meer terug in de praktijk.

Direct geholpen p

Ok

Fijne tandarts en zeer aardig personeel.

Men neemt de tijd voor je en heeft begrip voor de situatie.

Adequaat afgehandeld, nu op naar adequaat vervolgd aangepast op de (on)mogelijkheden van patiënt e

Korrekt afgehandeld

Vertrouwd

Vertrouwd

Vakkundig, vriendelijk en snel geholpen.

ik zou terug gebeld worden

dit is niet gebeurt

Super goed

Super goed maar het blijft daarna nogsteeds pijnlijk.

Super tandartsenpraktijk

Ze hebben mij van mijn angst afgeholpen. Ben de laatste keer goed geholpen. Stap voor stap wordt verteld wat ze gaan doen. Ik moet een stukje voor hun rijden maar dat vind ik geen probleem.

Altijd vriendelijk

Goed advies gekregen

Mijn mond mijn toekomst en we hebben inderdaad een plan gemaakt. Met Rick zelf.

Geweldige lieve mondhygiëniste janie

Ze is heel erg aardig

Heel fijn

Snel en goed geholpen

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!