Goed snel en vertrouwd

Goed, snel en vertrouwd

Ik ben erg tevreden

Een service in Nederland met respect voor het individu is een verassende uitzondering Gracias!

Aardige en kundige medewerkers

Zijn altijd op tijd. Nemen de tijd. Zijn lief voor kinderen. Aardige medewerkers.

gewoon een hele fijne en bekwame tandarts

een hele fijne, vriendelijke en bekwame tandarts. Ook altijd zeer vriendelijke en kundige tandarts assistenten

In een woord Perfect

Meerdere bij tand trekken

Vriendelijk en deskundig

Fijne sfeer, vriendelijk en deskundige werknemers, lichte ruimtes

Mijn tandarts is erg kundig en altijd vrolijk

Mijn tandarts komt altijd binnen met een lach op haar gezicht. Maakt altijd een praatje en is zeer goed in haar werk. Legt alles duidelijk uit en stelt je op je gemak. Super!

Wederom super.

Ik ben gerustgesteld en goed behandeld

Ik was heel zenuwachtig en emotioneel omdat ik erg bang ben voor de tandarts. Ook had ik een nieuwe tandarts wat extra spannend is. Toen ik dit vertelde werd ik heel serieus genomen en gerustgesteld door de tandarts en de assistente. Daarna is alles stap voor stap uitgelegd en gevraagd of het geen pijn deed. Hier ben ik heel dankbaar voor!

zeer vriendelijk en deskundig

wij zijn tevreden over de behandeling

Zorgvuld en geruststellende tandarts.

Het contact met de tandarts en assistente is fijn. Ze stellen me op mijn gemak en nemen de tijd voor ons.

Goede en geruststellende controle.

Tandarts van Dulken helpt me altijd prima. Hij is ook degene die mij van mijn "tandarts angst" heeft afgeholpen.

Snelle afspraak

Snel geholpen

De dames mondhygiënisten waren erg lief en vriendelijk

Stagiaire zijn in dit vak valt volgens mij niet mee . Ze was heel duidelijk en lief .ik ben niet de makkelijkste patiënt denk ik .ze heeft goed kunnen oefenen denk ik

warm en deskundig

zoals boven deskundig en menselijk geen nummer.

netje

ik word altijd netjes behandeld en een duidelijke uitleg

Prima team

Op tijd, goed geïnformeerd, hartelijk

Mondzorg Hank is een parel in de tandheelkunde

Ik ga graag op controle bij mondzorg Hank. ik kom er al jaren en echt de kennis, de behandelingen, de oplossingen getuigen van een heel hoog niveau in de mondzorg. Voor alles hebben ze een oplossing. Daarnaast hebben ze niet alleen aandacht voor je mond, maar ook voor de mens, die je bent. hartelijk dank voor deze klasse aangevuld met jullie passie voor mondzorg

Netjes en aardig

Deskundig, vriendelijk, belangstellend en zorgzaam

Al jaren een prima verzorging van mijn gebit met de nieuwste apparatuur.

Vriendelijk en persoonlijke aandacht

Rust gevende ontvangst. Vooraf wordt aangegeven welke behandeling/controle.

Vriendelijk en kundig.

Zeer goede en correcte behandeling. Vakkundig en vriendelijk in de omgang. en afspraak en tijdstip van behandeling altijd top.

Ik kom er al jaren met veel plezier!

Leuke mensen, professioneel en communicatief sterk!

Snel en accuraat

Aardige vriendelijke ontvangst. Geruststellende professionele behandeling.

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!