Heel vriendelijk en alles is daar prima…en goed

Fijne praktijk

Probleem snel en vakkundig opgelost.

Zie boven.

Prettig

Goed, snel en zeer vriendelijk geholpen!

Ik ben zeer goed, snel en vriendelijk geholpen. Ook een afspraak naar voren halen lukte goed. Ze denken met je mee en de patiënt staat voorop. Ze helpen je waar ze kunnen. Ook nemen ze de tijd voor uitleg en zorg.

Direct behandelen

Bij controle bleek behandeling nodig. Er werd gekeken wat direct gedaan kon worden en door uitval patiënt na mij kon direct alles gedaan worden en was herhaalafspraak niet nodig. Tot over 6 maanden weer.

Duidelijke communicatie, tijd voor de patiënt en vriendelijk personeel.

Zoals altijd was het een prettige ervaring.

Geweldig!!

Fijne, vriendelijke behandeling.

Vriendelijk en er wordt altijd met zorg gecontroleerd behandeld.

Ik ben blij met mijn tandarts!

Heel slecht

Niet naar wens behandeld

Gewoon goed en vriendelijk

Gewoon goed en vriendelijk

snel en professioneel geholpen ivm een gescheurde vulling

Mijn vulling was gescheurd, waardoor ik last ondervond. Na contact met de praktijk, kon ik snel terecht en is het euvel professioneel verholpen.

Goed, niets mis mee

Goed, niets mis mee

Goed eerste indruk was goed

Beter dan bij onze andere tandarts

Netjes en correct geholpen met een heldere uitleg.

Zie boven

Zoals altijd goed en snel geholpen

Werken keurig op tijd, zijn vriendelijk en vakkundig. Naast oog voor de patiënt ook oog voor de mens.

Geweldig supper

Het is een goed keus tandards hank

Altijd vriendelijk, professioneel en kundig geholpen

Ik kom al 41 jaar bij deze praktijk en heb nog nooit problemen ervaren bij 1 van de tandartsen. Altijd vriendelijk. Zijn vakkundig bezig. Ik ben altijd tevreden. En ben ik dat een keer niet, wat zelden gebeurt, wordt het probleem snel verholpen.

Mijn ervaring is goed

Is goed

Een tandarts waarbij je bijna graag naar toe gaat.

Vriendelijk en voldoende uitleg over wat er gaat gebeuren.

Uitstekend geholpen

Heb een goede ervaring bij bezoek aan tandzorg Hank

Enorm kundig en vriendelijk maar organisatorisch kan het beter

Erg goed geholpen en kon super snel terecht, top!! Enige minpunt is administratief. Na de controle een extra afspraak gemaakt, maar in deze vervolg afspraak werden niet beide dingen die tijdens controle waren vastgesteld opgelost. Daarna wel weer heel snel geholpen voor het tweede ding (gaatje). Ook de begroting die gestuurd zou worden na de controle voor spalkje of bitje duurt nu al 6 dagen. Waardoor ik nog een keer terug zal komen hiervoor. Had het liever allen in 1 keer gehad (had deze week vakantie en daarna niet meer) Toch ben ik tevreden met de kundigheid en vriendelijkheid van jullie tandarts! Groeten

Vriendelijk personeel

Aardig en vriendelijk personeel.

fijne praktijk; alles prima (geregeld)

Fijne "tandarts(en)" e.d. Fijn gebouw.

Prima geholpen

Vlotte en zeer vriendelijke behandeling met duidelijke uitleg van wat er gaat gebeuren. Niets aan te verbeteren.

Aardig en goed7

Je wordt op je gemak gesteld en leggen alles uit wat ze gaan doen en hebben gedaan en laten dat ook zien.

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!