Zie hierboven

goed behandeld.

vakkundig behandeld, vriendelijk.

Tandartspraktijk gericht op goede kwalitatieve zorg en adviezen.

Tandartspraktijk gericht op goede kwalitatieve zorg en adviezen.

Wat je verwacht van een goede tandarts

Uiterst vriendelijk en altijd de juiste diagnose en behandeling

Vroeger kwam ik absoluut niet graag bij de tandarts, maar tegenwoordig vind ik het helemaal geen probleem meer. De tandartsen en mondhygiënisten zijn uiterst vriendelijk (en vrolijk). Ik hoef nooit lang te wachten en er wordt verteld en uitgelegd wat ze bij je gaan doen. Altijd pijnloos!

Alles zoals het hoord ,klasse.

Gewoon goed.

Uitermate goed

Profesionele behandeling en nog gezellig ook....

Hoef nooit lang te wachten en zeer prettige omgang

zie boven

Weer prima.

Uitstekende behandeling. Altijd aardig en goed advies.

Maar als je dan een gaatje hebt bij de mondhygeniste En je moet daarvoor weer terug komen of bij een volgende keer vind ik dat tegen vallen De tijd van een klant kost ook geld en tijd en reistijd (brandstof)

Kundig en zeer empathisch

Prachtige praktijk moderne inrichting mooie combi van kleuren vakkundige en vriendelijke medewerkers

Prima tandartspraktijk

Goede tandarts, luistert naar de cliënten.

Altijd prima.

Nooit lang te wachten, altijd correct.

Rima geholpen

Snel en vakkundig geholpen

Mw v Rijsewijk is een prima tandarts waarbij je je op je gemak voelt!

Snel en goed geholpen

Herstel van afgebroken tand snel en goed herstel

Deskundig en vlot geholpen, met goede apparatuur

Deskundig en vlot geholpen met goede apparatuur voor gebitscontrole en gebitsreiniging.

Ik vind altijd heel spannend als ik naar de mondhygiënische moet gaan. Deze keer ging heel goed.

aandacht en zorg van vriendelijke en flexibele mensen

uitstekend!

Fijne mensen in een mooie praktijk!

Jaanie de mondhygieniste begint altijd als eerste en dan later komt tandarts van Dulken kijken of alles nog pico bello is, ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben over zowel Janie als tandarts van Dulken, dank je wel voor weer een fijn bezoek afgelopen week!

Er moest een kies getrokken worden bij mijn dochter. Ze vond het erg spannend en wilde niet. Heel goed uitgelegd en kundig opgelost. Mijn dochter heeft geen pijn gehad en het was een goede ervaring voor haar

Goede behandeling

Werd op tijd geholpen.Duidelijk uitleg over de behandeling.Werd vriendelijk ontvangen.

een klein probleem. de rede van de afspraak was dat er 2klemmentjes uit mijn klikgebit ontbraken en daar is niets mee gedaan. de verdere controle afspraak was prima.

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!