Prima adres

Zoals al vele jarenlang een vertrouwd adres.

Goed! Prima

Altijd vriendelijk en luisterd naar alles

Er wordt rekening gehouden met het feit dat ik wat angstig ben. Vriendelijke tandarts en mondhygiëniste. Nooit lange wachttijd. Er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren.

Goed geholpen

heldere communicatie

Tandarts heeft mijn duidelijk uitgelegd wat de opties zijn voor mijn situatie. Ook tijdens de behandeling word netjes verteld wat ze gaat doen. Ik ben zeer tevreden.

Zeer tevreden .

Vriendelijk, plan voorgelegd en uitgevoerd. Klacht nu voorbij.

X

X

Ik ben heel goed ontvangen bij de tandarts. De tandarts zelf en de assistente stelde mij heel erg op mijn gemak. De tandarts zelf vroeg mij bepaalde dingen waar ze rekening mee moest houden. Ook werden er soms geintjes gemaakt. Hele goede sfeer.

Korte wachttijd, vriendelijke en zorgvuldige controle

Ontspannen sfeer. Mooie veranderde ruimtes, komt rustig over. Ik heb volgens mij nog nooit langer dan een paar minuten hoeven wachten

Vriendelijkheid en goede zorg

Ze heben mij heel goed geholpen toen ik een onsteking in mijn mond had

De tandarts was heel aandachtig en heeft me uitgebreid behandeld

Ik kwam voor een controle en het trekken van mijn verstandskies. De tandarts legde stap voor stap uit wat hij ging doen, beantwoordde al mijn vragen en heeft mijn gebit extra goed gereinigd.

Korte wachttijd, vriendelijke en zorgvuldige controle

Er hangt een ongedwongen sfeer, ook medewerk(st)ers die voorbij lopen groeten je vriendelijk Duidelijke beoordeling van het gebit, goede en zorgpunten benoemd en tips meegekregen voor de verzorging thuis.

Altijd vriendelijk

Weer opgelucht als ik buiten sta

Kundig, efficiënt, professioneel, vriendelijk.

Zie bovenstaande.

Super, vriendelijk, correct, proffesioneel, top team

Super, vriendelijk,correct proffesioneel , top team.

Fijne en deskundige praktijk!

15 jaar geleden vanwege een aandoening bij deze praktijk terecht gekomen. Ik zocht een praktijk met de juiste expertise en ik ben blij dat ik deze stap gemaakt hebt. Ik voel mij vertrouwd en in goede en deskundige handen wat mij een rit van 20km waard is. Ook als het urgent is kan er snel worden geschakeld, jullie zijn toppers!

Heel goed

Een heel fijn en goed team ze legde het allemaal heel goed uit en nemen ook de tijd voor. Ben heel tevreden

goede zorg.

hele goede zorg ook bij angst

Had flink last van plaatje,belde,kon snel komen en Frank heeft gekeken en iets gedaan en het was of ik van de hel in de hemel kwam.Het deed zo zeer,en ineens was het over.Ben Anja en Frank zeer dankbaar. Prima mondzorg.

Heel vriendelijk, efficiënt, snel

Oude kroon liet los, is prima teruggeplaatst

Tevreden

Tevreden

Fijne praktijk

Vriendelijk personeel! Je krijgt goed advies en uitleg! Ze nemen de tijd voor je!

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!