Ik wordt goed geholpen.

Ik wordt altijd goed geholpen en goede uitleg wat er moet gebeuren.

super vriendelijk en kundig geholpen

positieve ervaringen tandarts Van Rijsewijk en assistente Milena zijn zeer vriendelijk, leggen goed en duidelijk uit wat er gaat gebeuren of/en wat de mogelijkheden van bepaalde behandelingen zijn. kan dit team alleen maar aanbevelen.

Goede ervaring.

Neemt tijd voor je en overlegt duidelijk als er iets moet gebeuren.

Persoonlijke zorg

Rustige aanpak, blij mer

Klasse

Prettige mensen,goede behandeling

Fijne tandarts

In korte tijd meerdere gezichten gezien, i.v.m. vertrek van m’n eigen tandarts van den Bosch. Maar niks ingeleverd qua dienstverlening, het is en blijft een fijne tandarts praktijk.

Heel goed gegaan

De noodbrug in mijn mond is gelukkig goed verlopen.

Prima team

Toppie zijn jullie, altijd goede uitleg en adviezen

Fijne tandarts met goede uitleg.

Alles naar wens verlopen

Zie boven

Het personeel van de tandartskliniek is uitstekend, zeer ervaren in de tandheelkunde en uiterst ethi

We zijn al twee jaar patiënt bij de tandartskliniek in Hank. Ze behandelen ons goed en de artsen zijn zeer ervaren. Ze steriliseren de instrumenten waarmee ze werken en zijn erg schoon. Het allerbelangrijkste is hun Hollywood-glimlach. Dankjewel.

Helemaal geen klachten

Goede mondhygiëniste

Was er deze keer alleen voor mondhygiëniste, kom al jaren bij mondzorg hank. Altijd goede behandeling gehad. Ook vriendelijk personeel

Goede ervaring

Goede ervaring, uitleg. Zijn heel vriendelijk.

Vriendelijke mondhiygienste

Zeer prettige ervaring

Professionele en efficiente werkwijze van de gehele praktijk

Heel fijn geholpen

Mevr Rijsewijk sinds kort mijn tandarts ze geef rust en zeer attend

Prima, aandacht, vriendelijk.

Aandacht, vakkundig en vriendelijk.

Netjes geholpen

Goed geholpen assistent en tandarts waren erg vriendelijk en mee denkend

vriendelijk en deskundig

professioneel deskundig

Snel, duidelijk, grondig

De ene assistente is wat voorzichter dan de ander, allen doen hun werk goed. De tandarts heb ik niks op aan te merken. Over het algemeen is het een fijne praktijk

Heel goed

Heel prettige behandelaars

Wordt altijd goed geholpen

Klantvriendelijk en professioneel.

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!