Prima!

Helder advies - luisterend oor - de juiste expertise - bijzonder vriendelijke dame aan de receptie- Thea -

Snelle en fijne service !

uitstekend en alles op tijd.

prettige omgang en uitleg

Goed gedaan

Geen pijn of last tijdens en na behandeling

Vriendelijk en geode zorg

Prima/correcte behandeling

Wederom een fijne wortelkanaal behandeling ondergaan.

Ze zijn kundig en geven goed uitleg wat ze gaan doen

Prima behandeld

Vriendelijke tandarts en assistente!

Vriendelijke geruststelling bij de behandeling.

Hele prettige duidelijke tandarts

Altijd weer een prettige ervaring met het hele gezin.

heel goed geholpen

prettig

Tevreden

Duidelijk uitleg van wat er gaat gebeuren en zorgvuldige behandeling.

prima zorg

geen aanvullingen

Zeer vriendelijk

Super aardige tandarts en assistente

Prettige mensen die aandacht hebben.

Professioneel, vriendelijk en attent. Behandeling wordt netjes toegelicht.

Met spoed ook heel goed geholpen

Maandag gebeld, kon binnen 1 uur in de stoel. Vervolgafspraak kon de volgende dag. En daarna nog een keer teruggebeld met een extra advies. Echt heel blij met deze mensen!

Goede en vooral prettige ervaring

Zowel de tandarts als haar assistente zijn leuk met de kinderen en leggen alles rustig en duidelijk uit.

Veel oog voor jou als patiënt

Vriendelijke en vakkundige mensen, ze denken met je mee, afspraak maken gaat snel en efficiënt.

Goede duidelijke adviezen en behandelingen.

Er wordt duidelijk uitgelegd wat er goed en minder goed is aan het gebit. Vervolgens wordt er overlegd over de behandeling en bij grotere ingrepen wordt vooraf een kosten beraming gemaakt. Professionele groep met tandartsen, mondhygiënisten en assistentes.

Goede en professionele zorg voor patiënten

Goede en professionele zorg op maat. Geen uitloop bij afspraken. Bij verandering van afspraak wordt op tijd gebeld. Praktijk oogt schoon en rustig.

Netjes

Goed gedaan

Goede behandeling en uitleg.

Behandeling mondhygiënist als heel prettig ervaren

Tamara heeft uitstekend werk geleverd. Goed Personeel dus in dienst dus.

Prima behandelingen, duidelijke uitleg en zeer klantvriendelijk

Afspraak gehad bij Elodie en Frank.

heel goed

spoed behandeling was zeer deskundig en heel vriendelijke tandarts

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!