Dit is een hele fijne mondhygieniste!

Werd zeer snel actie ondernomen i.v.m. afgebroken voortand.

Aardige vlotte schone uitstraling

Vriendelijk personeel en het is er schoon

gelijk goed geholpen

Belde voor een afspraak, kon nog de zelfde dag maar ik wilde wel een dubbele, zowel een afspraak met de tandarts als met de mondhygiëniste. dit werd ook geregeld. blij dat het weer gebeurd is. en zoals altijd naar tevredenheid.

Pijnloos en kundig.

Zowel de mondhygiëniste als de tandarts zijn kundig en zorgen voor een goede behandeling.Duidelijke communicatie over adviezen of komende behandeling.

Prima geholpen

Duidelijke uitleg en goed behandeld

Goed en professioneel geholpen

Goede contacten met tandarts van Dulken mondhygiënisten Magdalena altijd perfecte behandeling !

Erg tevreden

Alles wordt verteld voordat de tandarts wat doet. Dat is prettig. Zowel tandarts als assistente waren erg aardig.

Zeer te vrede

Door de goede lieve zorg was mijn spanning meteen over

Heel fijn en kundig geholpen. Helemaal geen pijn gehad.

Vriendelijke ontvangst en snelle en goede behandeling. (Ook van de mondhygiëniste!!)

Niet persoonlijk

Afgelopen week een reparatie laten uitvoeren aan een kies. Hiervoor bij een nieuwe jonge vrouwelijke tandarts geweest. Dit bezoek was alles behalve persoonlijk, het was liggen en herstellen. Het is wenselijk dat er iets meer tijd wordt genomen en dat de vraag gesteld wordt om het eventueel te verdoven en wat er gaat gebeuren. Kortom als je tandarts Dulken gewend bent is dit een groot verschil.

Vriendelijk en een fijne locatie

Altijd fijn geholpen en goede uitleg. Altijd vriendelijk met een luisterend oor:

Heel goed

Prima uitleg tijdens de behandeling over welke verrichtingen werden gedaan.

goed en netjes behandeld

mijn kunstgebit was gescheurd en is volgens beloofd netjes op tijd en goed gerepareerd

Altijd keurig en vakkundig!

Fijne tandartsenpraktijk. Je wordt keurig te woord gestaan en altijd vakkundig geholpen. Met pijnklachten of problemen word je snel geholpen, goede uitleg en behandeling.

Zeer correcte behandeling

Altijd alles volgens afspraak ,vriendelijk personeel, in een woord perfect. Een aanrader voor iedereen.

Alles ging goed.

Behandeling is keurig gedaan en goed verdoofd.

Rustige benadering. Aandacht om angst weg te verminderen.

net als altijd: Super goed

Vriendelijke ontvangst Prettige contacten Goede behandeling Duidelijke communicatie

Snel en efficiënt geholpen

Al jaren kom ik bij deze praktijk. Steeds weer word ik snel en efficiënt geholpen en hoef in de wachtkamer maar kort te wachten. Gelukkig is mijn gebit dik in orde en hoef ik geen moeilijke behandelingen te ondergaan ;-).

hoge kwaliteit met een menselijke benadering

Mondzorg werkt op een heel hoog niveau gecombineerd met een groot meedenkend vermogen voor hun patiënten.

deskundig,commenucatie kan beter wat er gedaan wordt,vriendelijkheid.

Keurig geholpen.

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!