Vriendelijk en kundig

Vriendelijk en kundig

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Zowel de tandarts en de mondhygiënisch waren goed en vriendelijk, Maar de tandarts zou nog een afspraak maken voor mij om een oneffenheid te herstellen, nog niet gekregen dus dat is een min punt.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Snel en kundige controle en advies

Snelle en kundige controle van het gebit alsmede goed adviezen over klachten en gebitsonderhoud.

Had een afspraak bij mondhygiënist en controle tandarts, is goed gegaan.

Had een stukje van men vulling die er 1,5 week voorafgaand aan de geplande afspraak afgebroken was. Deze kon meteen met deze geplande afspraak gerepareerd worden waardoor ik niet terug hoefde te komen, heel fijn!

Keurig geholpen Er wordt goed verteld wat en waarom ze iets doen. Geen verrassingen

Ben fijn behandeld

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

wordt naar je geluisterd

Denken mee en leggen alles goed uit en zeggen wat de kosten zijn en dat klopt

Vriendelijke en deskundige behandeling

Al jaren bij mondzorg Hank, altijd vriendelijke en goede behandeling

altijd even vriendelijk

Zo alleen fijn zijn als er een kleine reparatie is er meteen iets aan gedaan kon worden ipv een nieuwe afspraak te maken.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

Vind alleen wachttijd beetje te lang vervolg afspraak

Prima adres

Zoals al vele jarenlang een vertrouwd adres.

Goed! Prima

Altijd vriendelijk en luisterd naar alles

Er wordt rekening gehouden met het feit dat ik wat angstig ben. Vriendelijke tandarts en mondhygiëniste. Nooit lange wachttijd. Er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren.

Goed geholpen

heldere communicatie

Tandarts heeft mijn duidelijk uitgelegd wat de opties zijn voor mijn situatie. Ook tijdens de behandeling word netjes verteld wat ze gaat doen. Ik ben zeer tevreden.

Zeer tevreden .

Vriendelijk, plan voorgelegd en uitgevoerd. Klacht nu voorbij.

X

X

Ik ben heel goed ontvangen bij de tandarts. De tandarts zelf en de assistente stelde mij heel erg op mijn gemak. De tandarts zelf vroeg mij bepaalde dingen waar ze rekening mee moest houden. Ook werden er soms geintjes gemaakt. Hele goede sfeer.

Korte wachttijd, vriendelijke en zorgvuldige controle

Ontspannen sfeer. Mooie veranderde ruimtes, komt rustig over. Ik heb volgens mij nog nooit langer dan een paar minuten hoeven wachten

Vriendelijkheid en goede zorg

Ze heben mij heel goed geholpen toen ik een onsteking in mijn mond had

De tandarts was heel aandachtig en heeft me uitgebreid behandeld

Ik kwam voor een controle en het trekken van mijn verstandskies. De tandarts legde stap voor stap uit wat hij ging doen, beantwoordde al mijn vragen en heeft mijn gebit extra goed gereinigd.

Korte wachttijd, vriendelijke en zorgvuldige controle

Er hangt een ongedwongen sfeer, ook medewerk(st)ers die voorbij lopen groeten je vriendelijk Duidelijke beoordeling van het gebit, goede en zorgpunten benoemd en tips meegekregen voor de verzorging thuis.

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!