Altijd goed en vriendelijk

Ik word altijd vriendelijk en goed geholpen

Snelle en zeer prettige behandeling

Na een belletje kon ik snel terecht. Mijn kies werd op de vertrouwde manier, in een prettige sfeer, gerepareerd. Opnieuw een fijne tandarts-ervaring.

Super service

In ochtend gebeld met pijnklachten en kon einde middag al behandeld worden. Dank daar voor

Altijd super goed en vriendelijk

Het was weer super mijn gebit weer goed nagekeken en schoongemaakt.

Fijne praktijk

Zeer deskundig en uitermate vriendelijk

Klantvriendelijk, relaxed en een zorgvuldige behandeling

Goede zorg

Er wordt naar oplossingen gezocht en daarbij alle hulp geboden.

Professioneel en zeer klantvriendelijk.

Snel en prettig

Werd snel en fijn geholpen door de tandarts. Nooit een probleem ervaren.

Fijne tandarts

Betrouwbaar en als het een keer niet helemaal goed is gelukt wordt het kosteloos geregeld naar volle tevredenheid.

Prettig geholpen en duidelijke uitleg

Prettige manier afspraak kunnen maken. Vriendelijke mensen. Praktisch en prettig behandeld en duidelijke uitleg over oorzaak en perspectief.

Prettig

Eerlijke beslissing om mijn kies te laten trekken

zer goed

snel een afspraak kunnen maken en dag later goed geholpen.

Goed,

Gewoon goed

Vriendelijk personeel en lopen goed optijd

Enkel maar positief

Wordt naar je geluisterd.

Zeer goed geholpen en goede zorg.

Prima, werd keurig op afgesproken tijd geholpen.

Zie boven.

Hij was heel duidelijk hoe hij het ging doen

En na de behandeling legde hij het hoe hij het gaan heeft.

Goed.

Erg fijn behandeld. Vriendelijk.

Klantvriendelijk

Snel en in overleg .

Lief, Snel en pijnloos

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!