altijd goed geholpen.

mijn ervaring is heel goed

elke keer weer goed/fijn geholpen

Vriendelijk. Goede uitleg voor de behandeling.

Communicatie is niet uw sterkste punt

Via mijn zorgverzekeraar CZ kwam ik bij u terecht voor vervanging van mijn protheses. Ik heb duidelijk aangegeven dat voor mij de afstand cruciaal was. Groot was mijn verbazing toen ik na twee afspraken niet alleen een andere behandelaar kreeg maar voor mijn volgende afspraak naar Oosterhout moest. Hierbij werd niet gezegd dat de rest van de afspraken ook in Oosterhout werden afgehandeld. Waarom heeft u mij niet de keus gelaten. Bij mijn eerste afspraak in Oosterhout heb ik mij aangemeld bij de zuil maar ik stond niet geregistreerd. Sterker nog ik werd door Mondzorg Hank gebeld waarom ik niet op de ingeplande afspraak in Hank was verschenen. Voor de goede orde de behandelaar van MTC Oosterhout heeft u uitstekend vervangen.

gewoon goed

vriendelijke ontvangst en vriendelijke tekst en uitleg bij de behandeling

Fijne dienstverlening ervaren

Bij mondhygieniste laten reinigen. Wordt met veel geduld verricht volgens de behandelplan. Nette resultaat altijd weer. Telefoniste bij de balie is altijd ook heel vriendelijk en helpt graag met oplossingen.

Gied

Doortastend

Nav een foto werd ik meteen doorgestuurd naar de kaakchirurg

Vakkundig en geduldig!

Ben ontzettend angstig. Mijn kies moest verwijderd worden. De tandarts en zijn assistent namen alle tijd.

Gewoon goed

Goede behandeling

heel goed

Professioneel team en heel aardig

Het valt me elke keer weer op hoe aardig dit team is. Dit keer weer heel fijn geholpen.

Altijd goed en vriendelijk

Zoals altijd goeden kundig

Mooi resultaat

Prettige benadering

Zorgvuldig en met aandacht

Mondhygienist Magdalena behandelt met uiterste zorg. Geen pijnlijk gevoel en weer lekker schoon.

Met aandacht en belangstelling

Neemt de tijd om dingen uit te leggen, rustig, deskundig en belangstellend. Top tandarts!

Pijlijk

Ik heb nu een zere mond

Heel prettig

Altijd alles in overleg. Rustig Vriendelijk

Perfect!

Een stuk tand was afgebroken. Ik heb gebeld en kon zeer snel terecht. Elke stap werd keurig uitgelegd en vakkundig uitgevoerd. Ik voelde me erg op mijn gemak. Mijn gebit is weer tiptop in orde.

Perfect.

Voor een zorgvuldige en pijnloze behandeling zal ik Ilse zeker aanbevelen .

Snel geholpen

Snel en vakkundig geholpen naar dat er vulling was uitgebroken.

Deskundig

Kom al bijna 45 jaar bij mondzorg Hank. Zegt genoeg

Fijne mensen

Je wordt snel en vakkundig geholpen.

Goede service vriendelijke mense

Positief

Zeer tevredden

Ik ben al die jaren dat ik bij jullie ben heel prettig geholpen en behandeld. Zeer tevreden bij jullie. Bedankt

Goede tandarts

Je wordt snel geholpen

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!