Wordt goed geholpen. Deskundig personeel

Wordt goed geholpen. Deskundig personeel.

hele fijne tandarts

deze tandartspraktijk is mij altijd al goed bevallen zeer kundige tandartsen ze leggen alles netjes uit en nemen de tijd voor je

heel vriendelijk

vakkundige mensen die hun werk prima doen

De tandarts en de mondhygienste ze zijn nieuw voor mij, geen naam bekend.

Erg goed

Ik voel me op mijn gemak en ze zijn heel vriendelijk

Zoals altijd op een prettige manier geholpen.

Ik ervaar Mondzorg Hank al vele jaren als betrokken, geïnteresseerd, deskundig en uiterst behulpzaam. Ik ga er dan ook graag naar toe om mijn gebit te laten verzorgen.

Lieve en kundige mensen

Houden rekening met je wensen en angsten. Ze zijn geduldig en als het even kan doen ze bij controle het direct zodat je niet terug hoeft te komen. Alleen als het een korte behandeling is natuurlijk. Maken een praatje om je gerust te stellen. Wij zijn zeer tevreden.

Heel prettig

Alle collega's zijn super beleefd en kundig. Ze werken altijd super hard om de best mogelijke service te leveren.

Vriendelijk en goed behandeld

Hele fijne praktijk Heel vriendelijk en goed behandeld

Fijne tandarts

Recht toe, recht aan. Netjes.

Geen biezonderheden te melden.

Vakkundig en klantgericht

Vakkundige en zeer vriendelijke medewerkers

Snel geholpen

Snel en vakkundig geholpen

Snel en goed geholpen.

Een kleine beschadiging aan een voortand is snel en vakkundig verholpen.

Goed , vriendelijk en deskundig behandeld

Altijd goed

Wordt altijd goed geholpen

Uitstekende ervaring bij dr. Romero

Kundig, legt goed uit wat hij doet en waarom. Deelt het resultaat d.m.v. voor - na röntgen foto's.

Snel en goed geholpen!

Na een telefoontje, gesproken met een zeer vriendelijke medewerkster, snel een afspraak kunnen maken. Vervolgens deskundig behandeld.

persoonlijke aandacht.

ik kom al mijn hele leven bij mondzorg hank. Het is heel vertrouwd. Denken goed met je mee.

Rustige tandarts die tijd voor je neemt

Goed geholpen en gerustgesteld

Ik waardeer hoe rustig en deskundig jullie elk tandartsbezoek maken, dat geeft veel vertrouwen

Goed georganiseerde praktijk met vriendelijk en deskundig personeel!

Fijne praktijk met vriendelijk personeel

Ik kom 2x per jaar voor mijn controles en wordt altijd vriendelijk en vakkundig geholpen.

Professionele en aardige mensen.

Leuke assistente en tandarts, waar ook gezellig een praatje gemaakt kan worden!

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!