Perfect advies

Alles goed

Goede klantvriendelijke behandeling.

Zorgvuldig

Rustig en controlerende zorgzaamheid

Goed en volgens afspraak geholpen.

Nieuwe tandarts welke ik voor het eerst had heeft mijn half jaarlijkse controle uitgevoerd. Correct en netjes behandeld

Heel fijne tandartsen. Vertellen wat ze gaan doen en stellen je op je gemak.

Perfecte mondzorg op maat

Zeer goed advies, kennis en kunde. Ze doet precies wat nodig is dit moment en plant voor de korte en langere termijn.

Een hele prettige mondhygieniste!

Ilse is erg vriendelijk en duidelijk over wat ze gaat doen. Ik vind het voor het eerst niet vervelend om een mondhygieniste te bezoeken.

Ervaring is goed

Netjes op afspraak goed behandeling

Goed geluisterd, goede begeleiding en goede behandeling

Ik vertelde nerveus te zijn omdat ik kiespijn had en door eerder noodzakelijk trekken van een andere kies. Zij stelde mij gerust, nam de tijd om naar mijn verhaal te luisteren, foto's gemaakt (wat al in de planning stond) en alles goed onderzocht. Niets gevonden. Waarschijnlijk is het bot zich nog aan het herstellen na het trekken van de kies ernaast. Wat wel een jaar kan duren. Advies de oefeningen te blijven doen van kaakfysio (wat zij mij vorig jaar had aanbevolen), eventueel pijnstiller nemen en direct te bellen bij teveel pijn om afspraak te maken.

Helemaal geweldig

Totaal pijnloos tandsteen verwijdert

Kom hier al vanaf 1982, top praktijk.

Altijd tijdig en goed geholpen, staan voor je klaar in nood.

Intake

Goede informatie gekregen.

gewoon ontzettend goed

Ik had een afspraak met de mondhygiëniste . Een week geleden was een stuk van een kies afgebroken. Na overleg met Freya Suurs werd ik direct geholpen

Snel en goed

Was good

Een en vriendelijke behandeling

Heel vriendelijke mensen en we worden altijd heel correct geholpen.

Afgelopen controle viel me op dat het tandsteen verwijderen en polijsten wel heel snel klaar was. Het polijsten was na 4 ondertanden al klaar. Maar verder alle lof voor mondzorg Hank!!

Prettig

Ik vond het heel prettig. Mijn tandarts is voorzichtig en neemt de tijd.

Heel vriendelijk en kundig.

Heel goed behandeld top tandarts/ mondhygiënist

Er was sprake van een zeer correcte benadering.

Er kon snel een afspraak gemaakt worden, werd zelfs gebeld om nog eerder te kunnen komen dan gepland. De behandeling verliep eveneens vakkundig en snel.

Ben zeer goed geholpen zoals het hoort

Ben zeer goed geholpen. Zoals het hoort

Super! Ik mocht gelijk komen en gaatje/afbreken kies is meteen verholpen

Perfekt

Altijd goed geholpen

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!