Heel goede ervaring mee.

Zeer snel en goed geholpen .

Hartstikke positief, bijna geen pijn gehad.

Heel erg betrokken, en met de nodige uitleg.

Uitstekende behandeling

Prettig contact met behandelende tandarts en assistentes.

Fantastisch

Fantastisch

Deskundig

Snel geholpen

Fijn dat ik voor een spoedbehandeling direct kon langskomen.

Ik wordt altijd keurig geholpen en ben uitermate tevreden over het team van Mondzorg Hank.

Heelgoed

Vakkundig en vriendelijk

Tandarts geeft informatie op vriendelijke manier en is vakkundig te werk gegaan tijdens de controle.

Controle

Prima geholpen.

Wat een fantastische tandarts

Deze tandarts en zijn assistente hebben het fantastisch gedaan .Ik zag er als een berg tegen op maar een dikke tien voor jullie .Overal rekening mee gehouden nogmaals bedankt . met vriendelijke groet B van Bergeijk

Zeer prettig. Goed uitleg gekregen en behandeling zeer zorgvuldig

Zorgvuldige behandeling. Tandarts Romano is zeer kundig en stelt je goed gerust.

snel en functioneel geholpen

Snel en goed

Zeer goede tandarts en een vriendelijke assistente

Het ging boven verwachting goed, alleen deze nacht veel pijn, opgezwollen wangen en eh gebitje zit best wel strak.

Prettig eerste contact

Rustige benadering, geen gehaast. Keurige praktijk. Tandarts werkt keurig, praktisch en vriendelijk.

Fijne tandartspraktijk! Met goede teams!

paar jaar geleden overgestapt naar deze praktijk en nog geen seconde spijt van gehad! Er hangt altijd een ontspannen sfeer. Leuke mensen!

2 kiezen getrokken zonder enige pijn

Deze week moesten er 2 kiezen getrokken worden, wat een akelig iets is. Voordat mijn tandarts de behandeling begon stelde hij mij op mijn gemak. Hij heeft de 2 kiezen heel voorzichtig eruit gehaald, zelf zonder mijn mondhoekjes te beschadigen. Ik ben blij met deze tandarts.

Kundig en snel

Er moest een kies getrokken worden. Bij het inchecken zag ik dat ik geholpen zou worden door tandarts Juan Romero, dat gaf me al meteen een geruststellend gevoel omdat hij mij al vaker onder handen heeft gehad en ik de ervaring heb dat hij heel kundig en snel is in een hele ontspannen, geruststellende sfeer. Het ging volgens verwachting. Een kies trekken is nooit leuk maar gelukkig stond ik na 15 minuten alweer buiten en heb ik tijdens de behandeling geen pijn gevoeld.

Fijne ervaring!

Fijn gesprek vooraf en goede uitleg. De behandeling was nieuw voor mij. Deze is meegevallen en zeker het aanbevelen waard.

Altijd goede ervaring bij mijn tandarts

Zeer vriendelijk en snel geholpen

Goede en fijne ervaring en snel geholpen

Altijd vriendelijk en belangstellend!

Altijd zeer tevreden

Leuke en goede tandarts en assistente. Goede uitleg en netjes, ben zeer tevreden klant

Fijn dat er dingen ontdekt worden die wellicht voor later schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid.

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!