Laden reviews...
937 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een vriendelijk en professioneel mondzorgteam. Patiënten waarderen de duidelijke uitleg, aandacht en zorgvuldigheid. Veel reacties noemen een rustige sfeer, flexibele planningsopties en betrouwbare behandelingen. Over het geheel genomen is de indruk positief, met veel nadruk op het comfort van de patiënt.
Vriendelijk en kundig, van receptioniste tot tandarts
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
Altijd even vriendelijk
Vriendelijk en deskundig.
anoniem
Prima behandeling. Vriendelijke mensen. Stellen je op je gemak.
21 July 2026
anoniem
Kinderen hebben geen angst voor de tandarts en dat is al heel wat waard.
anoniem
Snel en zeer goed geholpen
Netjes, snel, vakkundig.
anoniem
Deze vriendelijke hygeneiste deed er langer over dan normaal waardoor naar mijns inziens de rekening ook een stuk hoger uitviel. Moet naar mijn mening niet kunnen.
19 July 2026
Op tijd en zorgvuldig
18 July 2026
anoniem
De constructie van het plaatje is te groot en te zwaar tov het draagvlak en tevens een flinke spleet tussen de bestaande tanden. Hierdoor zit het los en is het vrijwel onmogelijk om er mee te eten. Zelfs bij gapen valt het al uit. Na een week terug gegaan, werd geadviseerd een half jaar te wachten omdat de plaats van de getrokken tanden moest slinken, dus afspraak op 15-07. Blijkt de tandtechnicus op vakantie, dus nu 21-07 terug voor een volledig nieuw plan. We geven het nog een kans.
Beveelt niet aan
Altijd vriendelijk
anoniem
Vóóraf had ik veel schrik van de wortelkanaalbehandeling. De wijze waarop de tandarts (Romero??) deze woensdag j.l. heeft uitgevoerd heb ik al erg prettig ervaren. De “napijn” valt mij echter erg tegen zonder dat ik wil suggereren dat de tandarts daaraan schuld treft. Vooral afgelopen nacht was de pijn heftig. Vanmorgen weer wat beter. Ik ga door met inname 4 maal daags van 1000 mg paracetamol en hoop dat de pijn snel verdwijnt.
Kundig en vriendelijk geholpen
16 July 2026
anoniem
Zeer goed en liefdevol behandeld
anoniem
mijn kroon was er voor de 2e keer uitgevallen (los geraakt). Weer gered en opnieuw vastgezet.
anoniem
Had een kaakontsteking en er werd alle moeite genomen om alles zsm weer in orde te krijgen
anoniem
Bezoek gebracht in verband met de periodieke controle. Zoals altijd keurig op tijd binnen geroepen en de assistente en tandarts hebben weer prima werk geleverd, Vlot, vriendelijk en pijnloos.
anoniem
bij kinderen altijd kindvriendelijk,bij elke stap van behandeling wordt uitleg gegeven.En voor volwassenen ook nog belangstelling naar de prive situatie.,Dus erg menselijk!
14 July 2026
anoniem
Tevreden over de geleverde mondzorg
14 July 2026
anoniem
Duidelijke afspraken en goede communicatie
anoniem
Een vriendelijke en fijne tandarts en assistente voel me daar op mijn gemak
12 July 2026
Nvt
11 July 2026
anoniem
Voor een gezond én mooi gebit!
Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!
Warmondplein 3 a
4273 EC Hank
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.