Hou niet zo van tandartsenpraktijken maar vind het niet erg om hier te komen

Vriendelijke en bekwame medewerkers

Zoals altijd prima geholpen

Prima ontvangen en behandeld.

Goed.

Fijne betrokken kundige tandarts!

Zowel bij de tandarts als de mondhygieniste altijd goede ervaring. Hier is nog aandacht voor de patient!

Goede gezellige behandeling.

Snelle hulp

Altijd wordt er gekeken of ze mij snel kunnen helpen bij een probleem met mijn tanden. Vriendelijk personeel

heel goed

werd heel vriendelijk en rustig geholpen

Goed, relaxed & persoonlijk

Goed, relaxed & persoonlijk

Super fijne tandartspraktijk

Super fijne tandartspraktijk

Vriendelijk

Ontspannen sfeer

Gwn perfect

Weet alleen niet wie me meer heeft behandeld

Prima zorg, vriendelijk en punctueel

Ben tevreden

Zeer bekwaam en behulpzaam

Kon tussendoor komen

Ik word altijd netjes geholpen.

Goede ervaringen

Goede ervaringen met zowel de mondhygiëniste als de tandarts

Goed en vriendelijk geholpen

Zeer positief. Altijd met zorg wordt er naar m’n gebit gekeken.

Heel prettig.

Een tandartspraktijk waar ik altijd met vertrouwen naar toe ga en waar ik prima behandeld wordt.

Fantastisch!

Zeer deskundige en vriendelijke tandarts. Nooit wachttijd.

Je wordt er altijd goed behandeld

Wanneer ik er ben ,wordt je op een hele goede manier behandeld en ze luisteren ook naar je ,gewoon een hele goede tandarts

Gewoon, helemaal prima

Zoals al jaren (sinds 1998) en ik ga tweemaal/jaar, alles prima verzorgd/geregeld, de juiste aandacht en zorg. Ook het pand is prima.

Hele goede service bij mondzorg Hank.

We hebben een hele lieve kundige tandarts voor de kinderen. Laatst hadden we een spoedgeval met onze dochter (tand afgebroken) we konden direct terecht en is heel mooi opgevuld! Alleen maar lovende woorden voor deze praktijk.

Tandarts van Rijsewijk is top!

Super geholpen, zoals altijd door tandarts van Rijsewijk

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!