Erg goed geholpen en ik kon snel terecht. Super fijn!
Snelle service bij afgebroken kroon
Goede service en nemen de tijd voor je.
Voor ons een prima ervaring, de kindjes kregen na afloop geen kleinigheidje en dat maakt voor hun het tandartsbezoek zo leuk.
altijd vriendelijk en behulpzaam maar ook deskundig
Toen ik jullie telefonisch niet kon bereiken omdat jullie volgens het bandje gesloten waren ben ik op de fiets naar jullie gegaan. En tot mijn grote verbazing zijn jullie gewoon open. Sorry vind ik een beetje raar
Op tijd en prettig in de omgang en zorg
Afspraken snel geregeld, sterkpunt van Mondzorg Hank is dat het staat voor een groep van professionals die gebruik maken/doorverwijzen naar collega's met specifieke expertise en ervaring
Alles was goed
Geen klachten of suggesties voor verbetering.
Op een relaxte manier ben ik snel en vakkundig geholpen in een prettige sfeer. Deze combi was ik in het verleden niet gewend bij mijn vorige tandarts waar ik eerst woonde.
Relaxed. En vriendelijk
Staat on 1 zin
Zeer goed. Kon zeer snel terecht. En behandeling was goed.
Goed .
Tijdens onze gezinsafspraak werden we gestoord door de receptie. Ze hadden een afspraak overgeslagen en omdat onze afspraak iets langer duurder dan gepland. Hierdoor moesten we maar even op de gang wachten. Niet echt professioneel. Ook werd er niet op een speelse wijze met onze zoon van 3 omgegaan. Het was zijn 2e afspraak en hij vind het best spannend, dan zou je toch denken dat zo’n kind op een speelse wijze op zijn gemak wordt gesteld. Zeker omdat veel mensen niet met plezier naar de tandarts gaan, maar helaas. Ook was de assistente het cadeautje vergeten. We hebben er zelf op geattendeerd, omdat ie het nog goed wist van de vorige afspraak (die overigens wel beter was voor onze zoon).
Hoefde niet lang te wachten Vriendelijk geholpen Was prima
vriendelijke ontvangst en deskundige behandeling .
Tandarts van dulken leg heel fijn uit wat hij doet Super fijn Zou ik hem als vaste tandarts mogen?
Erg fijne mensen, ze zijn erg goed met mijn dochter en erg duidelijk en netjes.
Kies vakkundig verwijderd. Er had iets meer verteld kinnen worden wat voor effecten ik naderhand kon verwachten. Best veel klachten achteraf
Goede tandarts
Veel ervaring en een fijne manier in omgang.
goede uitleg van wat de mogelijkheden zijn i.v.m. mijn gebit
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!