Goede service zoals gewend

Al jarenlang meer dan tevreden met de dienstverlening van tandarts Ron Rinck. Eerlijk, duidelijk en ga altijd naar huis met wat extra advies om mijn gebit nog beter te verzorgen. Geen onnodige extra consulten om de geldstroom te bevorderen.

Vriendelijk en rustig

De taalbarriere is groot

Goede eerste indruk

Mijn eerste indruk van deze tandartspraktijk is prima. Kreeg niet de indruk dat er allerlei behandelingen foto,s etc opgedrongen werden om geld binnen te harken. Gewoon netjes controleren en alles was prima Terwijl mijn vorige tandarts een heel behandelplan had vullingen etc vervangen vond deze tandarts het niet nodig daar ik geen klachten had.

Fijne tandarts en ondersteunend personeel

Ik ben een beetje angstig voor de tandarts. Na dit gemeld te hebben zijn ze hier heel respectvol mee omgegaan en datbis erg prettig.

Deskundig geholpen

Mijn vulling was gebroken en deze tandarts heeft het vakkundig verholpen

Goed luisteren naar de cliënt en werkt zorgvuldig

Fenomenaal

Naar de tandarts gaan is nooit leuk. En zeker niet als je Complexe PTSS hebt. Bij Mondzorg Culemborg richten ze zich op jou, ze leven zich in zover mogelijk en passen de behandeling met alle liefde en engelengeduld aan waar en hoe jij dat heel specifiek nodig hebt. Sowieso maar zeker als je een beperking in welke vorm dan ook hebt, het is een aanrader.

Snel en professioneel

Sinds enige jaren ben ik ingeschreven bij Mondzorg Culemborg en ook over dit controle consult was ik weer uitermate tevreden. De ontvangst is vriendelijk, de wachttijd te overzien en de tandheelkundige zorg snel en professioneel.

ik ben vriendelijk, vlot en deskundig geholpen.

Helaas ben ik haar naam vergeten, maar ze was professioneel en vriendelijk. Haar handelen was deskundig en zorgvuldig, met geode uitleg wat ze ging doen en continue aandacht voor mijn welbevinden. Kortom erg plezierig.

Top!

Bijzonder vriendelijk geholpen. Er wordt steeds verteld wat ze gaan doen tijdens de behandeling. Goede uitleg en communicatie met de patiënt.

Irritant dat ik word gedwongen om dit in te vullen

Goed geholpen en uitgebreid advies

Vriendelijk en deskundig

Ik werd snel en vriendelijk geholpen.

Helemaal top!

Eline adviseert op een fijne manier en legt alles goed uit. Ze komt op mij over dat zij op de hoogte is van de laatste vakkennis. Ook met kinderen klein en groot kan zij goed werken, doordat zij geduldig alles uitlegt en doorpakt als het nodig is. Ze voelt ze goed aan. Ga zo door!

Vriendelijk en goed werk

Ron Rinck was afwezig en er werd vooraf gevraagd of ik akkoord ging met een andere tandarts of liever nieuwe afspraak wilde maken. Heel correct. Ik koos voor dezelfde afspraak en kreeg een vriendelijke tandarts (Ahmira?) die uitlegde wat ze deed en goed te werk ging. Ook samenwerking met assistent was plezierig van toon.

uitstekend weer

Gedreven persoon die weet wat ze doet en nauwkeurig werkt

Alles netjes op afspraak

Tandarts Rinck is een vakman

Prettig geholpen

Mijn intake verliep soepel; zaken werden duidelijk uitgelegd.

Vriendelijk en kundig

Duidelijke uitleg van wat er gaat gebeuren

prima geholpen

Fijne tandarts die goede informatie heeft gegeven.

Prettige benadering door mondhygiëniste

Lisa is een rustig persoon. Ik vind dat prettig.

Prima geholpen

Het was een prettige ervaring ook met de assistente Ik werd gehoord en gezien Een tip om in de wachtruimte wat recente bladen neer te leggen voor als je even moet wachten Er liggen bladen van jaren geleden die je dan iedere x weer tegenkomt

prettig, ondanks de reden

werd op mijn gemak gesteld. daar namen ze echt de tijd voor. behandeling (kies trekken) is vlot verlopen zonder veel poespas.

Heel goed

Ondanks mijn enorme angst, word je héél goed opgevangen en behandeld. Zowel de mondhygiëniste als de tandarts gaan ontzettend goed om met mijn angsten.

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.