Professioneel en klantvriendelijk

Jonge deskundige tandarts Rik heeft mij geholpen. Erg goed.

Ik hoefde niet lang te wachten. De ingreep was pijnloos.

...

Heel prettig

Tandarts Rink is vriendelijk en werkt snel en kundig.

Halfjaarlijkse controle uitgevoerd.

Prettig en met persoonlijke aandacht.

Heb lang angst gehad voor tandartsen maar ben prima ontvangen en prettig behandeld.

Ik ben tevreden.

Ik bezoek de mondhygiëniste drie keer per jaar; ik ervaar de aandacht en behandeling voor mijn gebit als waardevol.

Vriendelijk en vakkundig

Prettig om hier naar de tandarts te gaan.

netjes en keurig geholpen

ik ben tevreden keurig geholpen

Snel en goed geholpen

Vriendelijk en bekwaam.

x

x

gebrek aan communicatie en empathie

ik wordt niet gehoord en met een paar vingers in je mond kun je niets vertellen! Advies wordt niet gegeven over tandheellkundige zaken en tandarts is wel in staat om te beoordelen wat de huisarts en internist niet lukt. Ik ben ooit naar de praktijk gekomen omwille van een duidelijke klacht over mijn vorige tandarts maar is bij Mondzorg hetzelfde, er wordt niet geluisterd en het kan alleen zoals de tandarts het wil.. Als er advies nodig is of veeantwoording genomen moet worden dan is de tandarts niet thuis..

Vriendelijk en professioneel

Deskundig en vriendelijk

Vriendelijk en goed, er werd na mij geluisterd

Er is goed na de ingezonden documenten gekeken en gekeken of alles klopte. Er werd meteen een probleem opgelost. Vriendelijk en goede uitleg.

Goede ervaring

Vriendelijk geholpen

Lastig om een band op te bouwen met de zorgverlener

Nu 4 keer geweest en 4 keer een andere medewerker gehad. Heel jammer, zo kan je geen vertrouwensband opbouwen.

23 mei was voor mij de grote dag, Via narcodent onder narcose en wat er nog in me mond stond eruit gehaald. Vanaf de intake kreeg ik al wat vertrouwen, de dag zelf vreselijk spannend en werd echt op mijn gemak gesteld. Voordat ik het wist was het voorbij en had ik een mond vol tanden. Volgende dag was er even paniek maar tandarts Eline heeft ons heel lief en geduldig telefonisch begeleid en na de adviezen te hebben opgevolgd ging het beter. Nu nog de nacontroles en die gaan ook goed. Dus ja...ook voor de angstige mensen een echte aanrader. Ik mag en kan weer stralend lachen dankzij mondzorg/nacodent Culemborg en ben hun zeer dankbaar.

Vriendelijk en behulpzaam

Een leuke eerste tandarts ervaring voor mijn 2 jarige

prima behandeld

goeden uitleg en prima behandeld

Gaat allemaal van zelf vriendelijk en behulpzaam

Thuiskomen

Eindelijk stap naar de tandarts gezet . Mensen zijn vreselijk aardig en toegankelijk fijne Ervaring

Toptandarts!

Ze stellen iemand zoals mij, met tandartsangst echt heel gerust, en zijn positief over wat ze voor je kunnen doen waardoor je je al een stuk beter voelt meteen.

Professioneel , bedreven.

Heel leuk en gezellig, belangrijk de behandeling duurt 2 uur. Resultaat mag er ook zijn.

Geen

Geen

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.