Fijn

Ik werd hartelijk ontvangen door Sanne. Ze is heel vriendelijk en legt alles goed uit.

Erg fijne service

Toen ik binnen kwam werd ik begroet door 2 mensen. Ze waren heel duidelijk met wat ze gingen doen en lichtte toe als het nodig was.

Fijn geholpen

Was een vulling uit m,n mond gevallen en m.n eigen tandarts was met vakantie. Mooi dat het zo opgelost kon worden. Nogmaals bedankt.

Slechte ervaring met Infomedics

Beste mensen, Ik kreeg van uw dienstverlener Infomedics een aanmaning waarin meer dan €40 aam kosten werden berekend. De rekening betrof een bedrag van €4,98 van rek nr 72206531604071 deze rekening heb ik niet per mail ontvangen. De enige herinnering was via de mail tijdens mijn vakantie in juli. De mail wordt in de vakantie niet geopend om de nodige rust te houden. Ik vind de behandeling van uw partner beneden de maat en verzoek u passende maatregelen te nemen. Met vr gr Jvan Leeuwen Prijsseweg 19 4105LE Culemborg

Zorgvuldig kundig en vriendelijk

hele prettige, rustige en duidelijke bejegening en uitleg.

Tandarts Rick staat nog niet in het rijtje, maar complimenten !!

Super geholpen

Kan niet beter

Fijne tandarts die zijn vak goed verstaat!

Dit was de eerste keer dat ik een uitgebreide behandeling had bij één van de tandartsen bij jullie praktijk. Tandarts Rik?, zeer vriendelijke man die stap voor stap doorneemt wat er gaat/moet gebeuren. Echter vond ik het wel storend dat hij met enige regelmaat met zijn collega (assistente) over onderwerpen aan het praten was, wat niets met mijn gebit te maken had. Denk hierbij aan werkdagen, verschillende locaties qua werk, samenwerkingen etc.

Vriendelijk, goed behandeld

Goede service en fijne behandeling

Een uitstekende behandeling van een soepel samenwerkend team

- De tandarts wist mij op een warme, menselijke manier op mijn gemak te stellen - duidelijk werd naar mijn mening gevraagd en mijn keuze gerespecteerd - het team werkte vlot en deskundig

Duidelijke uitleg door tandarts geeft vertrouwen.

Gerustgesteld.

Prima geholpen

Prettige behandeling

Goede tandarts praktijk

Oké

Altijd goed en netjes geholpen

Geen klachten/minpunten. Altijd vrolijke mensen. Helpen je goed

Zeer positieve behandeling patiënt staat op 1 Ik heb reeds al iemand aangemeld en die is ook bij jullie onder behandeling

Prima ervaring niks op aan te metken

Je word er goed behandeld je tanden en het personeel

Ik had een ontsteking in een kies en werd gelukkig een paar dagen later geholpen

Netjes en zorgvuldig

Beleefd en vriendelijk , correcte behandeling.

Onervaren

Vullen van een kies en bijslijpen voortand door Bram. Ik voelde me als een oefenobject. Verdoving niet goed gezet en erg pijnlijk (normaal doet dit geen pijn) Gezicht was erna ingezakt en kon linkeroog niet dicht doen. Na 3 uur kon mijn oog weer knipperen. Voortand slijpen en tijdens vullen wist hij niet precies welk apparatuur hij moest gebruiken. Een kundige assistente gaf aan hoe hij beter te werk kon gaan. Dit is de tweede keer dat ik een vervanger voor Jeffrey krijg die niet of kundig of secuur is. Tandartsnaam staat niet in rijtje: hij heet Bram

Zeer aangenaam en ontspannen

Nieuwe tandarts (Erik) gekregen, leuke kennismaking en duidelijke antwoorden.

Ik voel me veilig en zeker

Ondanks mijn enorme angst voor zowel de tandarts als mijn persoonlijke angsten weet Eline mij steeds weer zodanig te helpen dat ik met een goed gevoel naar huis ga. Ze neemt de tijd die er nodig is voor jou.

de tandarts heeft de kies weer gevuld , dus kan hij er weer even tegen.

helemaal top

Al jaren heel klantvriendelijk, uitstekende service, en kwaliteit behandeling.

Goed, geholpen en schoongemaakt.

Ze was goed aan het werk, en luisterde goed naar vragen, en was ook snel klaar

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.