Goede en prettige behandeling

Geduldig, oplettend en met uitleg.

Klachten zijn niet verholpen ondanks nieuw gebit. Nu mijn oude weer in.

Keurig behandeld

Kies getrokken wel wat napijn verder ok

Niet meer voor herhaling vatbaar

Slechte controle, er werd niet naar mij geluisterd, Omtrent fluor behandeling.

helemaal prima

tandarts rink is een prima tandarts, en duidelijk is zijn bevindingen

Vriendelijk en geruststellend

Vriendelijk en geruststellend

Een mijn inziens goed advies met voorbehoud ten aanzien van een evt. kroon

De bemanning van mondzorg is nogal wisselend. Maar gelukkig heb ik de laatste jaren steeds een en dezelfde tandarts mogen bezoeken die mijn dossier dus goed kent. Begin dit jaar verloor ik bij een flosbeurt een groot stuk van een kies. Dezelfde dag kon ik nog terecht voor behandeling. Bij de controle vorige week sprak ik mijn wens uit om, indien nog mogelijk, op deze kies een kroon te plaatsen. Liever nu zeker een kroon dan straks misschien een lege plaats. In plaats van direct een traject op te starten werd eerst nog een röntgenonderzoek van deze kies verricht. Mogelijk een geïrriteerd wortelkanaal. Daarom even afwachten hoe zich dit ontwikkeld. Beter eerst een wortelkanaalbehandeling en dan een kroon dan omgekeerd. Fijn dat er even extra gekeken is.

Prima zorg zoals altijd.

Zeer goed geholpen

Extreme angst en ze weten het heel goed weg te nemen. Van de receptie tot de assistente tot de tandarts zelf. Ze vertellen alles wat ze gaan doen, nemen de tijd, zeer vakkundig, veel empathie en pijnloze behandelingen.

Kom er al jaren

Fijn geholpen. Aardige mensen!

Goed geholpen

Ze zijn vriendelijk en weinig wachttijd en gorde tandarts

Lisa moeten jullie houden!

Ik ben niet zo van de tandarts en al helemaal niet van de mondhygiënist. Lisa werkt doelgericht, laat weten wat ze doet, is er aardig en checkt continu of het gaat. Een aanvulling voor de praktijk! Ik kom graag bij haar terug. Los van mijn behandeling wil ik ook graag even mijn positieve ervaringen uitspreken over Helga. Altijd erg fijn om aan de telefoon te hebben en denkt ook mee als je aan de balie staat. Ze is van alles op de hoogte. Ze geeft goed advies. Ik heb het idee dat dit soort formulieren vooral gericht zijn op de mensen in de praktijk zelf maar groot compliment naar haar achter de receptie. Zij maakt de drempel naar de tandarts lager en ik denk dat hier meer aandacht voor moet zijn. Zoals ik zei, Helga staat niet in de keuze ;).

Goed geholpen en behandeld

op tijd en aansluitend

Had een gecombineerde afspraak met mondhygienist en tandarts. Werd op tijd binnen geroepen en de tandarts kwam direct naar de stoel waar ik nog op zat.

Vertrouwen

Een tandarts die zeer kundig overkomt , neemt de tijd voor je om het goed uit te leggen en geeft direct een gevoel van vertrouwen Verder assistent en balie medewerkers ook echt top mensen zeer klantvriendelijk

Tevreden met bleken tanden

Tanden laten bleken. Uiterst vriendelijke medewerkster legt geduldig en duidelijk alle te volgen stappen uit. Zeer tevreden met het eindresultaat. Nu weer een fris gebit.

geen lange wachttijden, goed en snel geholpen

Deskundig

Niet echt vriendelijk

Goed en vakkundig geholpen

Aardig en behulpzaam personeel. Op tijd behandeld. Goede kwaliteit werk.

Fijn geholpen

Professioneel en plezierig zijn mijn tanden gereinigd.

niet echt bijzonder

Ik moest verplicht naar de tandarts. Hier hebben ze ook mijn boven beugel/draadje weer vast gemaakt. Afspraak was voor mijn zoon

Alles op tijd, vakkundig en duidelijke uitleg door Lisa en Ron.

Die is prima

Prettig

Ik vind jullie super goed,ik ben heel blij dat ik nu al een aantal jaren bij jullie zit.

Hele fijne mondzorg tandarts zijn jullie ik vind het heel fijn bij jullie.

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.