Gaat hard achter uit

de laatste afspraak liep meer dan 40 minuten uit. Kan gebeuren natuurlijk maar als niemand je op de hoogte komt stellen is dat zeer teleurstellend. ze boden me na 45 minuten een andere tandarts aan. voor mij geen probleem. maar als deze maar 1 klacht verhelpt terwijl je ervoor 2 komt....waar hij weer niets aan kan doen, omdat een collega een verkeerde notitie maakt in de computer. tel je daar bij op dat ik ook al verschillende keren meegemaakt heb dat de tandarts ziek naar huis is gegaan (wat kan gebeuren) daardoor kort voor de afspraak ben gebeld om de afspraak te annuleren. ik als zelfstandige ondernemer wordt hier niet vrolijk van. omdat dit mij ook geld kost. Waar kan ik met de factuur heen?

Prima bezoek en vervolg afspraken gemaakt

Goede en vlotte behandeling, professioneel, en vriendelijk

Ik ben zeer tevreden over de behandeling van zowel Claudia als Rik; goed en met goed resultaat, vertellen duidelijk wat zij (gaan) doen, Zoeken in geval van een niet meer terug te plaatsen kroon naar de beste/meest wenselijke oplossing.

uitstekend!

Souvy is een professionele mondhygieniste en signaleert op tijd onregelmatigheden in mijn gebit en haar behandelingen zijn secuur en prima! Tandarts Rick Gerritsen is ook alert bij veranderingen in mijn gebit, kortom een fijn team om te hebben!

Goed, afspraak en behandeling

Afspraak is steeds een half jaar van tevoren te maken, behandeling (mondhygiënist en tandarts) professioneel en daar heb ik alle vertrouwen in

Goede behandelingen gehad

Clientvriendelijk en deskundig

Deskundig advies en een vriendelijke bejegening!

Uitstekend geholpen !

Eindelijk een tandarts die professioneel is, goed werk levert, zich aan afspraken houdt en klantvriendelijk is. Zeer blij mee !!

Goed advies en relatief snel voor een afspraak

Afspraak altijd snel mogelijk. Mooie facings door Eline, eeg blij mee

Prima - halfjaarlijkse controle

Ik kom al jaren bij deze tandarts voor halfjaarlijkse controles. Tussendoor nooit gebitsklachten gehad, dus de controles zijn goed en voorkomen problemen.

Heel prettig

Zeer prettig en deskundig geholpen

Onze Ervaring is goed

Keurige behandeling.

snel geholpen met vooraf en tussentijds duidelijke uitleg.

Mijn ervaring was goed.

De behandeling ging naar wens

Vriendelijke tandarts. Zij had begrip had voor mijn standpunt om mijn ondergebit zo lang mogelijk te behouden.

Deskundigheid en de tijd nemend

Er werd tijd genomen daar ik een tijd niet was geweest ivm ziekte. Deskundigheid Professionaliteit Fijne benadering Ik weer de naam niet meer maar dat kunnen jullie vast zien in de planning.

Goed en vriendelijk!

Goede afspraak bij Sanne gehad, vrolijk, vriendelijk en goed.

Snel, vakkundig en prettig.

Rik heeft de halfjaarlijkse controle goed en snel uitgevoerd. Gaf nog tips over het stokeren en ik kon er weer tegen. Zeer tevreden over de aanpak en de manier waarop hij mij (en de andere gezinsleden) helpt.

Vriendelijk en nemen de tijd voor je

Word altijd vriendelijk behandeld door Rik(tandarts) en Lisa (mondhygiëniste) En stellen je gerust wat met angst best handig is

Fijn dat ik snel geholpen ben.

Een kies trekken is niet zo maar iets. Er is lang mee gewacht maar nu was het echt zo ver. Het is met beleid verwijderd en het herstel verloopt goed.

Een dikke 10 als het kon dan had ikEen nog hogere cijfer afgegeven.

Een dikke 10 als het kon dan had ikEen nog hogere cijfer afgegeven.

Uitstekende tandarts.

Aardige, rustige, goede tandarts.

Top ervaring

Ik ben heel tevreden over de facings. Heel netjes gedaan. Het bleken valt mij wat tegen. Tanden zijn goed schoon maar heel veel kleurverschil zie je niet. Of ik had een andere verwachting van. Bleken van mijn tanden. Wacht nu rustig af op mijn bitje. Kijken of dat nog wat oplicht. Dus aanbeveling voor facings zeker. Bleken eerlijk gezegt niet

heel fijne praktijk

prima behandeld wel jammer dat er soms verloop is van tandarts Jeffrey heeft mij er over heen geholpen om weer te komen naar de tandarts. tandarts is prima mondhygieniste weer een ander maar ja blij dat we er naartoe kunnen

prima tandverzorging

prima geholpen door maniesja en assitente(buurman en buurman)

zie bovenstaande prima!

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.