Was 1 uur te vroeg gekomen (vergist in de tijd) te ver om terug te rijden, dus wachten. Kreeg koffie thee aangeboden en wilde wat water wat werd aangereikt. Niet lang gewacht en zelfs eerder geholpen.

Een fijne tandartsenpraktijk

Heel vriendelijk personeel aan de balie, ze proberen altijd mee te denken met het plannen van een afspraak. Ook goede ervaringen bij de mondhygiënisten! Deze keer weer een nieuwe tandarts, maar ook nu was ik weer zeer tevreden. Ze legt alles goed en duidelijk uit, bespreekt de oorzaken van klachten, de preventie en/of de behandeling hiervan. Ik ging weer met een goed gevoel naar huis:)

Ben erg tevreden

Goede service en je krijg goed advies en nemen ook contact met je op als je het contact formulier invult Toppie

Deze tandarts vind ik zeer deskundig , vriendelijk , geen overbodige dingen , kortom een goede tandarts

Vlotte en kundige behandeling van het vervangen van een oude amalgaam vulling.

Correct geholpen

Correct geholpen

snel gemaakt

Nvt

Een fijne praktijk lieve mensen

Hele lieve mensen alles wordt super uit gelegd

Vriendelijk en bekwame mondhygiëniste

Vriendelijk en bekwame mondhygiëniste

Heel fijn behandeld met oprechte aandacht en zorg door de vrouwelijke mondhygiëniste! Afspraak was op 11-8-‘26 om 13 uur! Naam weet ik niet meer.

Fijne persoonlijke begeleiding.

Sanne heeft mij persoonlijk goed begeleid met het trekken,en het plaatsen van mijn protese zeer fijn ervaren

Perfecte uitleg

Goede uitleg , en goede resultaten en heel vriendelijk

Zie beneden

Vakkundig zorgvuldig patientgericht

Goede behandeling ondanks mijn angst

Everything it was perfect !!!!

I recommend 100% , excellent Communication!!!

Fijne tandarts

Ik had een hele goede ervaring en gelijk een goed gevoel bij mijn nieuwe tandarts. Waarvoor ik kwam was na 2 a 3 dagen over. Ik wil graag Rik als vaste tandarts voor mij en mijn gezin.

Nieuwe tandarts Aardig en deed t zeer goed.gaf aan wat ze ging doen. Tevreden. Ben haar naam vergeten.

Zoals altijd weer prima

Lisa houd mijn gebit al een tijdje bij en ik ben er heel blij mee.

Geweldig team snel, gezellig en kundig

Ik moest direct naar de tandarts nadat mijn kies afbrak op vakantie. Ik kon meteen terecht. De twee dames waren goed op elkaar ingesteld. Ik ben normaal een beetje angstig maar door deze twee toppers geen centje pijn. Voor ik het wist waren ze klaar. Ik beveel ze zeker aan en hoop dat de lunch lekker en gezellig was ;).

Geduld

Neemt alle tijd voor je

heel erg positief

30 jaar geleden voor het laatst bij een tandarts geweest,je kent het wel...schooltandarts...heb dertig jaar geleden een kunstgebit gekregen omdat de angst te groot was voor een tandarts,na 30 jaar moest dit vervangen worden maarja...die angst he, de vriend van onze middelste dochter ging altijd naar jullie en had goede verhalen,mijn dochter ging ook bij jullie en vroeg of ik eens mee zou durfen om te kijken hoe tandartsen na 30 jaar verandert zijn, na lang nadenken toch de stap gezet, en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb, echt hele aardige mensen,geen druk maar echt willen helpen,de stap gezet om een nieuw gebit te laten maken en ben echt superblij dat ik dat gedaan heb,eerst nog zeker angst want ja dat is niet zomaar verdwenen maar echt waar het is zoveel minder geworden, echt aan te raden aan een ieder met of zonder angst,en aan sanne (heeft het gebit gemaakt en me zo op me gemak gesteld) nogmaals duizend maal dank.

Sanne is ontzettend aardig en heel geduldig en heeft me heel goed en professioneel geholpen

Ooit over de drempel gestapt ga je nooit meer ergens anders heen .....

Nu al jaren onder controle en dat blijft zo. Welke tandarts of specialist je ook bezoekt het is sociaal en behandeling is relaxed en goed. Jammer , maar in het lijstje met personen die ik als laatste bezocht heb staat mijn behandelaar er niet bij ......

Heel fijn

Ontzettende aardige mensen, geeft absoluut niet als je het eng vindt. Nemen alle tijd. Hele fijne ervaring, telkens weer.

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.