Super ervaring en mooi gemaakt door Eline

Ik heb composiet facing laten doen bij Eline. Alles zorgvuldig uitgelegd en heel erg mooi opgelost! Echt een aanrader

Empatisch en kundig

Vandaag door onverwachte omstandigheden snel en zeer kundig geholpen. Baliemedewerkers denken mee en wisten snel een afspraak in te plannen. Tandarts en assistente waren zeer vriendelijk en namen de tijd voor een goede behandeling. Tandarts was erg empatisch en wist goed om te gaan met het stukje angst bij patiënten. Bedankt voor de goede hulp en zorgen.

Was wederom goede ontvangst en behandeling.

Gebitsreiniging en dan ook direct een vorm van controle. Over 4 maanden weer terug.

Kon heel snel terecht met mijn probleem met een kroon

Een goede praktijk met een prettige werksfeer.

Mondzorg is een goede praktijk met een prettige werksfeer en persoonlijke aandacht van je eigen tandarts.

Professioneel, secuur en vriendelijk.

Weer voor de halfjaarlijkse controle geweest en het was een professioneel, secuur en een ontspannen behandeling.

Goed, maar de laatste keer minder

Ik kom al jaren bij Mondzorg Culemborg en ben er tevreden over. Vorige week had ik echter na mijn halfjaarlijkse controle nog twee dagen last van meerdere plekken in mijn mond waar de tandarts - een nieuwe die ik nog niet kende - te hard had zitten peuteren. Volgende keer wil ik een andere, wat minder bruusk.

Vakkundig en erg vriendelijk!!

Eline Veen is n erg aardig vriendelijk lieve tandarts vakkundig en duidelijk!! Ook de orthodontiste is erg rustig en vriendelijk!!

Heel goed

Goedebehandeling gehad

Tandzorg met overleg

Met goed overleg werd er onderzocht

Ook ben ik bang voor de tandarts/ mondzorg heeft Lisa me uitstekend behandeld

Toppie

Toppie

Het gevoel dat ik echt top geholpen ben!!

Een kundige tandarts. Er was was humor! Een behandeling van 50 minuten daarna ook een duidelijke uitleg.

Deskundige tandarts mist echter communiceren

Goed geholpen, maar 0 uitleg over wat er ging gebeuren.

x

Erg prettig geholpen

Fijn en prettig geholpen alles in overleg en watvze wanneer ging doen

Deskundige mensen

Ik word hier altijd snel en deskundig geholpen. Top service

Good service

I was there for theeth cleaning and as always treated professionally. Thanks!

Vriendelijk en fijne ervaring

Had slechte tanden. Heel goed advies gehad en protheses laten plaatsen. Ben elke keer uitstekend geholpen en goede advies gehad.

Rik is een hele leuke tandarts en de mondhygieniste die ik vooraf had ook (naam helaas vergeten).

Prettig en goede tandzorg

Fijne tandarts met prettige omgang

Geruststellend

Vertrouwend. Nemen je mee in het proces

Prima behandeling

Alles is naar wens verlopen.

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.