Receptionisten klantvriendelijk, tandarts onvriendelijk

Omgang niet als prettig ervaren door desbetreffende tandarts. Tandarts zegt geschrokken te zijn. Rare manier van aanspreken, in gesprek zijn met patient

Zeer goed en met zorg ben ik behandeld

zeer goed

De dames aan de receptie zijn vriendelijk De tandarts is vriendelijk en ervaren. Haar assistente ook. De behandel kamers zien er tip top uit.

Afspraak voor m'n moeder van 88 jaar. Voor 't eerst bij mondzorg. Moest de intake op papier invullen. Had handig geweest als ze dit vantevoren hadden aangegeven zodat ik het medicijn overzicht mee had kunnen nemen. Verder alles prima.

Vrolijke mondhygiënist, goede tips

De mondhygiënist was vrolijk, legde veel uit en gaf goede tips. Het was een plezierige en goede behandeling.

professionele en pretiige behandeling

Fijn, goed contact.

De tandarts legde goed uit wat ze ging doen. Als ik een vraag had antwoordde ze ook duidelijk.

fijne tandarts

Wordt er altijd fijn behandeld door Tandarts J.Mesman.

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.