Fantastisch intakegesprek met tandarts inzake implantaat

Duidelijk gesprek uitgaande van een totaalbeeld

Ga met een fijn en rustig gevoel naar R. Rinck

Hartelijke ontvangst bij receptie. Op tijd behandeld. Professioneel en snel behandeld, met uitleg, en vriendelijk.

prettige behandeling, financiële afhandeling minder

De implantoloog heeft vakkundig, snel en pijnloos de implantaten geplaatst. Ook de napijn was nihil, dus heel fijn. De facturatie verliep minder. Op 12 december ontving ik de factuur, gedateerd 26 november en te betalen voor 10 december. Op 12 december ontving ik vervolgens de herinnering. Ik vind dit onzorgvuldig en ook niet prettig.

geen verdere opmerkingen

Fijne tandarts!

Eline denkt fijn mee, ook als de behandeling er toch anders uit komt te zien dan van tevoren bedacht is.

Deskundige behandeling.

De medewerkers zijn deskundig, professioneel en heel erg aardig.

Fijne praktijk

Vriendelijke ontvangst, vlot aan de beurt. Ik vind alleen de toiletgroep niet zo hygiënisch. Toilet rook onfris. Een tip om daar een wat grotere wastafel met bekertjes te plaatsen zodat je daar nog even je tanden kunt poetsen en water kunt drinken zonder met je mond onder de kraan te hangen..

Ik ben al jaren zeer tevreden over Tandarts Ron Rinck een ook bij de mondhygiëniste Claudia prima behandeld.

behandeling prima, wachten jammer

helaas weer lang moeten wachten voor ik aan de beurt was en verder geen enkele mededeling daarover ontvangen. behandeling was prima, aardige tandarts en assistenten

Ondanks de pijn hebben ze me goed behandeld

Zorgvuldig en empatisch.

Nadat plotseling een kroon uit mijn kies was geraakt, kon ik snel terecht bij mijn tandarts Mondzorg Culemborg. Er werd ruimte voor mij vrij gemaakt en kreeg uiterst zorgvuldige zorg. Nadat ik tandarts Eline had uitgelegd dat tandarts bezoek voor mij extra lastig was i.v.m mijn Post-herpetische neuralgie (zenuwpijn in gezicht na gordelroos) kreeg ik de meest wenselijke behandeling. Ze nam de tijd en was extra voorzichtig tijdends de behandling. De bewaarde kroon werd zorgvuldig en vakkundig terug geplaats. Wat een top tandarts en super fijne assistent! Ik heb van emotie een traantje gelaten bij zoveel begrip.

goede controle

De controle verliep in een rustige omgeving. Tandarts Rinck is een kundige tandarts. Scheelt natuurlijk een stuk dat ik geen gaatjes of bijzonderheden had.

Geweldige mensen

Wij hebben voor dat wij daar kwam een tandarts gehad die niet zo nauw keek. Nu bij hun wil ik gewoon geen ander meer. Oudste dochter is echt als de dood voor de tandarts maar het wordt zins wij daar lopen steeds iets minder. Dus voor ons geen andere tandarts.

Word heel goed geholpen

Je word fijn geholpen . En vriendelijk zijn ze aan de telefoon. En ze staan gelijk voor je klaar Daarom een dikke 10

elke keer een andere tandarts

Het ligt niet aan de laatste tandarts

zorgvuldige behandeling

vriendelijk meedenkend over de behandeling

Vriendelijk en adequaat

Een vriendelijke omgeving, van baliemedewerker tm tandarts of mondhygist allemaal even vriendelijk en m.i capabel! Goede angsttandarts!

Schoon, vriendelijk, snel

Alles ging goed, alleen bij het aanmelden van je afspraak staat heel groot het telefoon nummer en email adres in het groen. Het voelt alsof iedereen dat kan zien. Buiten dat alles goed en schoon.

Goede mondhygienisten

Ik ben dik tevreden over de goede zorg die jullie verlenen

Ik ben dik tevreden over de goede zorg die jullie verlenen Maar zeker ook over benadering van mij als patient, geduldig en begripvol. In mijn jonge jaren heb ik zeer slechte ervaringen gehad waardoor de angst voor de tandartsgang elk jaar vreselijk was. Het is niet over, maar zie er niet meer weken van te voren tegenop. Dat hebben jullie voor elkaar gekregen. Bedankt daarvoor.

Correcte behandeling in een fijne sfeer

Altijd op kort termijn een afspraak te maken

Goed en vriendelijk

Kom snel geholpen worden na het bellen. Vriendelijk en goed geholpen

Kundig en klantvriendelijk

De specialisten zijn zeer kundig en denken goed mee. Ook zijn de medewerkers zeer vriendelijk en klantgericht.

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.