Goede mondhygienisten

Ik ben dik tevreden over de goede zorg die jullie verlenen

Ik ben dik tevreden over de goede zorg die jullie verlenen Maar zeker ook over benadering van mij als patient, geduldig en begripvol. In mijn jonge jaren heb ik zeer slechte ervaringen gehad waardoor de angst voor de tandartsgang elk jaar vreselijk was. Het is niet over, maar zie er niet meer weken van te voren tegenop. Dat hebben jullie voor elkaar gekregen. Bedankt daarvoor.

Correcte behandeling in een fijne sfeer

Altijd op kort termijn een afspraak te maken

Goed en vriendelijk

Kom snel geholpen worden na het bellen. Vriendelijk en goed geholpen

Kundig en klantvriendelijk

De specialisten zijn zeer kundig en denken goed mee. Ook zijn de medewerkers zeer vriendelijk en klantgericht.

Klantgericht en vriendelijk

Klantgericht bij intakegesprek en duidelijk in de uitleg. Vriendelijk en zorgzaam

Heel goed.

Wij zijn nog steeds zeer tevreden!

Prima geholpen door mondhygiëniste

Prima geholpen door mondhygiëniste

Fijne mondzorg

Een zachte en grondige behandeling van mondhygiene in een hygienische en gezellige setting.

Tikkeltje beweterig, over om het half jaar terug komen. Alleen is ook wel weer logisch dat jullie dat aanbevelen. Werk is werk.

Prima en communicatieve tandarts

Zie boven

Eline is echt een bijzondere betrokken tandarts!

Het behandeltraject van mijn gebit ligt bij Eline Veen in bijzonder zorgvuldige handen. Bij Mondzorg Culemborg werkt zij met een heldere visie: van beugel tot verfraaiing, stap voor stap, met aandacht voor zowel het proces als mijn persoonlijke omstandigheden. Die combinatie van vakmanschap en menselijkheid is precies wat vertrouwen schept. Eline is bovendien een warme, sprankelende vrouw. Je merkt meteen dat je welkom bent, dat je gezien wordt. Ik kijk uit naar het eindresultaat, een mooi, evenwichtig gebit, en dankzij haar expertise doe ik dat met oprechte rust en vertrouwen.

Goud waard.

Tandarts Eline is goud waard! Ze bezorgd je letterlijk en figuurlijk een glimlach :)!

Deskundig

Fijne tandarts, professioneel, goed geregeld.

Ik ben super blij dat ik bij jullie zit.

Mijn ervaring met mondzorg culemborg is super goed ik ben heel blij dat ik al een aantal jaren bij jullie zit.

Goede tandarts

Heel fijne mensen en zeer correcte manier van behandelen

Heel blij en tevreden

Mijn 2 afgebroken kiezen zijn heel mooi gerenoveerd

Zijn alleen op geld uit. Patiënt interesseert ze niets

Of ik de afgesproken narcose even vooraf wilde pinnen of betalen. ***.- vooraf betaald. Daarna kort bericht we hebben ons vergist de narcose behandeling kan niet doorgaan. We storten per omgaande geld retour. Nou niet dus. Je kan fluiten naar je geld. Na telefonisch contact kreeg ik te horen dat ik een geld teruggave formulier moest invullen dat is gemaild. Niet dus! Er is niets gemaild. Wederom gebeld, sorry we mailen het. Niet gemaild. Wederom gebeld, we gaan direct terug betalen. Niet dus. Ook na div. Mailtjes, geen reactie meer. Geen geld retour. Let op!!!! Er klopt duidelijk iets niet bij deze tandarts!

Correcte behandeling

Behandeld door mondhygiëniste Lisa. Correct en ontspannen. Was op 8 september door de behandelend tandarts naar haar toe gestuurd voor gebitsreiniging. Doch het enige was tandsteen, wat vroeger direct door de tandarts werd weggehaald.

Helemaal goed

Vlot vriendelijk

Heel lief

Super, top

Prettige kennismaking met mijn zoveelste nieuwe tandarts.

Nam voldoende tijd om controle uit te voeren en gaf duidelijk commentaar.

Vriendelijk en serieus met hun vak bezig

Vriendelijk en serieus met hun vak bezig . Prima ervaring.

Snel een plaatsje Vakkundige tandarts

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.