Laden reviews...
648 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De respondenten roemen vakmanschap en zorg. Het personeel wordt regelmatig genoemd als vriendelijk en empathisch. De uitleg over behandelingen is duidelijk en afgestemd op de wensen van de patiënt. Over het geheel genomen geven de reviews een hoge tevredenheid en vertrouwen in de praktijk.
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
25 August 2026
25 August 2026
anoniem
Duidelijke aktie voor dat waar ik voor kwam
anoniem
Altijd goed en kundig geholpen door Rik. Beveel deze tandarts zeker aan.
anoniem
Ik ben heel goed geholpen
anoniem
Tandarts Rinck is zeer ervaren en vakkundig. Mondzorg als geheel zeer goed goed geoutilleerd, doordat er een heel team aan specialisten werkt.
23 August 2026
anoniem
Rustige, vriendelijke aanpak van deze mondhygiëniste. Vertelt wat ze doet en werkt voorzichtig.
goede behandeling goede uitleg
anoniem
Sinds de Hr. Jeffrey Mesman weg is krijg ik iedere x een andere tandarts dat vindt ik niet prettig.
Beveelt niet aan
Idem
20 August 2026
anoniem
De medewerkers waren vriendelijk en professioneel, en de tandarts deed het uitstekend. Alles was schoon en ik voelde me op mijn gemak tijdens het bezoek. Ik raad deze plek van harte aan.
19 August 2026
anoniem
Mijn ervaringen zijn positief. De tandarts, assistente en receptioniste’s zijn vriendelijk en behulpzaam. In de praktijk heerst een rustige sfeer. Ik ben heel tevreden.
18 August 2026
anoniem
Ik wordt daar goed geholpen
18 August 2026
anoniem
Ik heb goede ervaring bij mijn laatste bezoek. De tandarts newmt haar tijd en legt alles heel duidelijk uit, hierdoor zit je ook ontspannender in de stoel
17 August 2026
anoniem
Tandarts Rik is kundig en vriendelijk. Hij benadert je als mens/persoon en niet als client. Hij legt goed uit wat de behandeling inhoudt en wat eventuele gevolgen van niet behandelen kunnen zijn.
anoniem
Het hele team zijn heel vriendelijk.
anoniem
Jullie brengen een afspraak maken in rekening als een consult.
Beveelt niet aan
anoniem
Vlotte behandeling conform afspraak met aandacht voor vragen en opmerkingen.
anoniem
Aandacht voor de cliënt staat centraal.
anoniem
Super handig om de mondhygiëniste en tandarts controle te combineren. Na een half uurtje stond ik weer buiten. En super aardige mensen.
anoniem
Mijn ervaring met Rik, helemaal top. Vriendelijk, mee denkend en super aardig en maakt de tandarts een stuk leuker met zijn positive instelling, echt top.
anoniem
Elaha Yousufzai heeft mij adequaat laten zien en uitgelegd hoe zij mijn gebit beoordeeld, en wat haar adviezen zijn - heel vertrouwenwekkend. Zij heeft gezorgd voor doorverwijzing naar de juiste schoonmaak behandeling bij Suvi Tare. Zij heeft met veel zorg en aandacht mijn gebit schoon gemaakt, en mij geadviseerd wat te doen en laten. Kortom, ik voel mij goed behandeld!
13 August 2026
anoniem
Dit was mijn eerste bezoek aan Mondzorg Culemborg en de praktijk maakte meteen een goede indruk. De binnenkomst ziet er even wat raar uit (in een flatgebouw, niet supermodern), maar de praktijk en de medewerkers zijn allemaal heel vriendelijk. Ik kreeg een goede uitleg en goed advies van de tandarts en de mondhygieniste was grondig en had humor. Dat kan ik wel waarderen!
anoniem
Ik ben laatst geholpen door Rick. Ik vind dat hij zijn werk heel goed doet en goed uitlegt wat hij gaat doen. Zeer tevreden over hem
anoniem
Erg goed geholpen goede uit leg gehad en erg vriendelijk
anoniem
Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.
De Raaf 13
4102 DG Culemborg
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.