Snel en goed geholpen.

Wat behandeld moest worden is efficiënt gebeurd.

Wordt netjes geholpen

Rustig en vriendelijk

Prima geholpen

Behandeling in overleg erg prettig geholpen Ook eventuele vragen prima en duidelijk beantwoord

Uitstekend!

Uitstekend!

efficient en zorgvuldig

Prettige behandelaars en ze werken op tijd.

Bij een controle afspraak is er geen tijd om tandsteen te verwijderen

Bij een controle afspraak is er geen tijd om tandsteen te verwijderen. Hiervoor moet ik opnieuw een afspraak maken. Ik kom nu al 60 jaar bij de tandarts, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Bij de controle was ik maximaal 5 minuten binnen en toen kon ik alweer gaan. Ik moest maar een nieuwe afspraak maken om mijn tandsteen te laten verwijderen bij iemand anders want dat deed deze tandarts niet.

Fijn geholpen door Claudia

Goede gebitsreiniging gehad. Claudia vertelde wat ze ging doen en controleerde af en toe of het goed met me ging.

Tevreden klant

Zeer tevreden over deze tandartspraktijk Kan het dan ook zeker aanbevelen.

Tijdstip oke

Duidelijk afspraak

goed en vriendelijk

fijn geholpen, goede en vriendelijke mondhygiëniste, netjes op tijd begonnen.

Deskundige mondhygiëniste

Vriendelijk en deskundig

Goed en zorgvol behandeld ,

Goede behandeling gehad.

Altijd goed

Wordt altijd vriendelijk en super geholpen

voor iedereen aan te bevelen !!

Vanaf begin altijd goede en positieve ervaring , zowel met baliepersoneel , tandartsen , mondhygieniste en implantoloog . Heb een goed en mooi kunstwerkje gekregen en ga nu met ; bijna met plezier : regelmatig op controle.....

Twijfel

Mondhygiënist was erg vriendelijk en duidelijk met wat ze ging doen. Daarintegen was de assistente van de tandarts iets minder vriendelijk. Had twee afspraken staan en moest me voor de tweede afspraak opnieuw aanmelden. Dit had ik niet gedaan, omdat ik dat niet wist. Ook het gesprek tussen de assistente en de tandarts boven mijn hoofd over een kaasplankje e.d. voelde niet fijn. Hier zijn pauzes toch voor... De tandarts zelf was vriendelijk en duidelijk

Vriendelijk

Vakkundig

Ben op mijn gemak

Lisa neemt alle tijd voor me

Altijd goed

IK heb al jarenlang een goede ervaring met de tandarts

Geweldige tandartsen praktijk.

Wat een fijne tandarts is Eline, en ook de dames achter de balie (Helga Danielle en Jacqueline) zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Mondzorg Culemborg is een aanrader!

helemaal goed

elke keer als ik bij tandarts Rinck kom word ik op een prettige manier geholpen, neemt de tijd

Super te vreden

Rik wat is hij toch een fijne tandarts, Jongeman maar weet veel en legt het goed uit. Wat een fijne communicatie met hem. Wij zijn echt blij met hem, ondanks dat ik geen held ben voor de tandarts, Dat zegt genoeg. Bij de balie zaten twee dames van oudere garde Ze zijn nog jong, net iets ouder dan die jonge meiden , Werken er ook al langer, maar zei zijn ook zo vriendelijk en voor al behulpzaam, heel fijn als je afspraak zo loopt, veel beter dan de jonge meiden.

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.