Vriendelijke tandartsen

Mijn ervaring was top! Heb een grote angst voor de tandarts, maar deze 2 mannen deden het geweldig. Ze lieten mij op mijn gemak voelen. Dikke pluim voor hen.

Geen info over kosten en behandeling.

Zie bovenstaand

Hele snelle behandeling.

Alles ging heel snel en vriendelijk. De spuiten vond ik echt vreselijk. Maar geen enkele pijn tijdens de behandeling. Ik ben nu 2 dagen verder, maar nog veel pijn in mond. Mijn gehemelte is aan de kant van de behandeling nogal dik. Daardoor kan ik mijn plaatje niet tegen mijn gehemelte verdragen. Heb dikke wang en rood/blauw aan de behandelkant, ondanks het koelen.

Erg fijne prothese specialiste

Andrea is altijd erg fijn in de omgang, stelt je gerust en levert goede kwaliteit.

Zeer tevreden over behandeling.

Vriendelijk en zorgvuldig

Normaal ben ik altijd bang, maar hun stellen je zo gerust! Altijd een goed gevoel als ik daar kom!

Aardig behulzaam

Vakkundig en prettig.

Uitstekende praktijk voor tandheelkunde en mondhygiëne.

je voelt je thuis

thuis gevoel

Prettig

Ik vind tandarts jacco een super fijne tandarts rustig en bekwaam heb meerdere keren dit jaar bij hem geweest alles is perfect besproken en uit gevoerd ben heel tevreden

Word altijd heel goed geholpen. Hier is mijn angst voor de tandarts helemaal weg gehaald. Ga nu met plezier. Tandarts Naude is mijn vaste tandarts. Hoop hem nog lang te hebben.

Altijd correct behandeld, zowel telefonisch als in praktijk

Prima behandeling

In verband met klachten deze afspraak gemaakt. Warme ontvangst. Goede diagnostiek. Duidelijke uitleg. Behandeling heeft gelijk kunnen plaatsvinden. Nazorg duidelijk uitgelegd en met een leaflet meegekregen.

Tevreden

Ze staan je altijd vriendelijk te woord.

ja

ja

Goed maar al 3 keer een andere tandarts vind ik niet zo leuk

Zeer goed en professioneel

Behandeling snel en pijnloos uitgevoerd. Zeer goed overleg en mogelijke oplossingen.

Deskundig!

Ze overleggen eerst met je, voordat ze beginnen.

snelle, adequate aanpak

Van Sonsbeecklaan 3 a

6191 JL Beek

Over Mondzorg Beek

Bent u woonachtig in de regio Beek en zoekt u een gerenommeerde, patiëntvriendelijke tandartspraktijk waar alle disciplines aangeboden worden? De praktijk van Mondzorg Beek in Beek staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De sfeervolle en professionele tandartspraktijk met vier behandelkamers is centraal gelegen nabij het centrum van Beek waar het parkeren gratis is. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.