Kennis van hun vak!

Goed voorbereidt wat er gaat gebeuren.

Top service

Prettige ontvangst goede uitleg behandeling en dito uitvoering

goed niets te klagen.

Erg behulpzaam en goede uitleg wat er gaat gebeuren en wat je erna moet doen' Bij problemen is het geen probleem, proberen altijd een oplossing te vinden.

Gewoon goed

Goede behandeling

Goede ervaring

Zeer vakkundig uitgevoerd en goede toelichting

Heel goed

Ik ben gewoon heel goed geholpen

zeer klantvriendelijk allemaal.

De behandeling verliep prima, de tandarts en assistent zijn een goed team, houd hun in eren, de praktijk is een wisselstation van tandartsen en mondhygiënisten, verder is het oke.

Goed en duidelijk

Goed en duidelijk

best

goed geholpen en vriendelijk

Empathie

Begrip voor angst voor de tandarts

Gewoon goed

Altijd fijn ontvangst. Mondhygiëniste legt alles goed uit, is heel vriendelijk in contact. Zegt wat ze gaat doen. Erg prettig.

Zeer prettig

Het was een prima consult

Ik werd deskundig en heel vriendelijk behandeld.

prima verzorging leuke mensen die je behandelen, heel goede tandarts. Alleen maar lof.

Goede kwaliteitvan de zorgverlener.

Beide zorgverleners hebben de controle van de implantaten zorgvuldig gecontroleerd.

goede en vriendelijke behandeling

zie boven

ben slecht horende, daardoor was het voor mij het buitenlands accent moeilijk te verstaan. Ben zeer tevreden over de uitleg hoe ik verder behandeld moest worden.

Goede benadering en behandeling/uitleg

Prettige rustige benadering, nemen de tijd om alles mogelijkheden te bespreken. Was erg nerveus, maar werd meteen door de rustige benadering van tandarts en ass. weg genomen. Ga de volgende keer minder nerveus naar binnen.

Heel tevreden over het resultaat!

De behandelingen worden zeer professioneel uitgevoerd. Geeft vertrouwen. Goed advies gekregen. Zowel bij de wortelkanaalbehandelingen, waardoor ik mijn kies gelukkig kan behouden, als bij het plaatsen van nieuwe kronen. Ben blij dat ik gekozen heb voor deze praktijk.

Druk / vriendelijk

In wachtkamer was het druk, te weinig stoelen, radio stond erg hard, lang op mijn beurt moeten wachten (25 min) Verdoving was niet voldoende, bij moeten spuiten, wel vriendelijke behandeling gehad. Bij braakneigingen bij normale tampon in wond was er geen kleinere/andere voorhanden, beetje jammer dit Naam tandarts : RB

Heel vriendelijk, kundig en denken met je mee .

Mijn ervaring was zeer prettig !

Geweldige proffesionele klantvriendelijke aanpak

De assistente, de "rechterhand" van dr. Naudé en uiteraard de implanteloog zelf, zijn gewoon TOP!

Vriendelijke tandartsen

Mijn ervaring was top! Heb een grote angst voor de tandarts, maar deze 2 mannen deden het geweldig. Ze lieten mij op mijn gemak voelen. Dikke pluim voor hen.

Geen info over kosten en behandeling.

Zie bovenstaand

Van Sonsbeecklaan 3 a

6191 JL Beek

Over Mondzorg Beek

Bent u woonachtig in de regio Beek en zoekt u een gerenommeerde, patiëntvriendelijke tandartspraktijk waar alle disciplines aangeboden worden? De praktijk van Mondzorg Beek in Beek staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De sfeervolle en professionele tandartspraktijk met vier behandelkamers is centraal gelegen nabij het centrum van Beek waar het parkeren gratis is. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.