goed geholpen

alles op afspraak

Duidelijk in hoe en wat

Rustige tandarts die duidelijk aangeeft hoe en wat.

Duidelijk

Rustgevend. Tandarts straalt rust uit. Goed advies. Goede behandelplan besproken. Tandarts neemt alle tijd om alles uit te leggen en mijn vragen te beantwoorden.

Prettige en rustige behandeling

Vooralles de persoonlijke ,rustige en vriendelijke behandeling in Beek.

professioneel

Een luisterend oor en goede zorg.

Tevreden

Behandeling goed uitgevoerd

Niet prettig

Hij was beetje ruw met schoonmaken Weet heb gevoelig tandvlees Ik ben angsthaas Ookal had die verdoving zalm gebruikt

Prima geholpen

Prima en naar wens geholpen

Nette en adequate behandeling door tandarts en mondhygiënist

Duidelijkheid

Prettig en kundig

Ontspannend en prettig

Vlug en naar tevredenheid geholpen

Positief

Tandarts berger is top

Fijne tandarts. Rustige man neemt tijd voor je. Beste tandarts wat ik ooit gehad heb

Klant gerichtheid, zeer professioneel

Er wordt goed uitgelegd wat er gedaan wordt. Als het niet meer gaat, kan jij dit aangeven.

Dat alles goed gegaan is

Àlles volgens het voorschrift geen pijn en vakkundig en op tijd.

Vriendelijk. Prima

Heel goed

Klantvriendelijk en veel kwaliteiten

Patiënt vriendelijk

Goede behandeling

Angst patiënten

Hele rustige tandarts, heel vriendelijk, en legt alles eerst goed uit. Houd zeker rekening met mijn angsten.

Goed geholpen

Goed geholpen ‘s morgens gebeld en 2 uur later al terecht met mijn pijnklachten

Super fijn en snel behandeld

Mondzorg medewerker heeft mijn tanden goed verzorgd. Ik werd meteen geholpen door mijn afgebroken kies te verwijderen. Ik hoefde niet eerst een afspraak te maken voor controle. Dus dat bespaart mij weer een hoop geld. Want tanden repareren en kies uit trekken. Totaal gaat mij ongeveer 400 euro kosten. Morgen moet ik voor 2e keer naar de mondzorg om mijn tanden die gaatjes te vullen. Dan is het klaar. Ik ga dan flink geld sparen om mijn alle tanden facings te laten plaatsen. Dat zal wel denk ik 2000 0f 3000 euro gaan kosten.

Direct geholpen met juist behandelplan

Dr. Naude heeft me zoals altijd, direct en adequaat geholpen

Fijne behandeling

Altijd fijn behandeld door iedereen. En goede service

Ik was zenuwachtig maar tandarts stelde me gerust. Hij gaf ook aan wat de bedoeling was .

Van Sonsbeecklaan 3 a

6191 JL Beek

Over Mondzorg Beek

Bent u woonachtig in de regio Beek en zoekt u een gerenommeerde, patiëntvriendelijke tandartspraktijk waar alle disciplines aangeboden worden? De praktijk van Mondzorg Beek in Beek staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De sfeervolle en professionele tandartspraktijk met vier behandelkamers is centraal gelegen nabij het centrum van Beek waar het parkeren gratis is. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.