ik ben zeer tevreden

Mijn behandeling duurde enkele bezoeken met de uiteindelijke goede uitkomst . alles is nu in orde.

zeer prettig

Heel fijne en prettige behandeling

Hele goede praktijk

Deze praktijk is in een woord geweldig. Ik met mijn ontzettende angst voor de tandarts voel me hier helemaal op mijn gemak. Ze luisteren echt naar je. Toppie medewerkers

Perfect geholpen

Bijna al mijn problemen in een keer ervanaf overig probleem is niet aan de orde kom volgend jar graag bij jullie terug Pret tige feestdagen en een vrolijk nieuw jaar Weet niet hoe mijn tandarts heet Wet wel dat hij mij ten volle tevredenheid heeft behandeld.

Goed behandeld komen afspraken na

Geen opmerkingen

Goede communicatie van receptie + tandarts

Na lang niet zijn geweest toch top behandeld. Zeer duidelijke connunicatie van receptioniste en tandarts naar patient toe. Wat eigelijk moet gebeuren dat moet maar wat niet echt nodig is, kan ook zo blijven tot het wel nodig is. Had hierdoor ook meteen het gevoel dat ze je niet "ff" wat kronen wilden plaatsen. Tandarts kwam zeeer rustig en relaxed over, gaf aan wat hij constateerde en maakte meteen een duidelijk plan.

Prima behandeling door Carla

Ik ontvang altijd een zeer deskundige behandeling van Carla. Ze is zeer precies, attent, oplettend en vakkundig. Heeft ook aandacht voor dingen van algemene aard, die niet direct in relatie staan met de mondverzorging.

Vriendelijk en vakkundig

Eerste indruk was geruststellend. Nog sober ingerichte wachtkamer

Gewoon goed

heel belangrijk: vriendelijke medewerkers en goede behandeling. Geen klachten over de implantaten!

Goed!

Duidelijk, vriendelijk, ervaren.

Prettig, nam de tijd

Nam ruim de tijd, gaf keuzemogelijkheden aan

Prettig, nam de tijd

Nam ruim de tijd, gaf keuzemogelijkheden aan

uitstekend

dit is de 3e beoordeling ..... snelle en correcte behandeling. vriendelijk.

Uitmuntenf

Snelle en deskundige behandeling ben de namen van zowel de tandarts als implantoloog vergeten

Vriendelijk, nam de tijd

Prettig. Goed advies

Vriendelijk, nam de tijd

Prettig. Goed advies

zeer positief

duidelijke afspraken, perfecte zorg, gewenste noodzakelijke nabehandeling snel gerealiseerd

Slecht matriaal

Ik wordt goed geholpen alleen breekt het gebit nu al voor de vierde keer en krijg nu een rekening die betaal ik niet

Slecht matriaal

Van Sonsbeecklaan 3 a

6191 JL Beek

Over Mondzorg Beek

Bent u woonachtig in de regio Beek en zoekt u een gerenommeerde, patiëntvriendelijke tandartspraktijk waar alle disciplines aangeboden worden? De praktijk van Mondzorg Beek in Beek staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De sfeervolle en professionele tandartspraktijk met vier behandelkamers is centraal gelegen nabij het centrum van Beek waar het parkeren gratis is. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.