Als je dan toch naar de tandarts moet, dan toch maar deze

Fijn en snel geholpen bij plotselinge noodzaak

Zeer positief

Zoals altijd weer deskundig geholpen en zeer goed op mijn gemak gesteld!

Zeer vriendelijke en deskundige hulpverlening

Ik kwam in deze praktijk voor een second opinion en was zeer tevreden over aanpak en uitleg. Ik kon ook snel terecht.

Zeer kundig en vriendelijk !

Zoals boven beschreven En je voelt je gelijk op je gemak als nieuwe patiënt!

geruststellend.

half jaarlijkse controle.

reguliere controle perfect.

Voor mijn gevoel uitstekend gedaan.

Vakkundige vriendelijke tandarts

Een vriendelijke goede tandarts die precies weet wat doet verder vriendelijk personeel.

Ben tevreden

Word goed begeleid leggen alles goed uit

Afspraak snel gemaakt en heel goed geholpen.

Super fijn geholpen. Alles duidelijk uitgelegd en er rustig de tijd voor genomen. Voor iemand met een behoorlijke vrees voor de tandarts is dat erg fijn.

Alles fijn verzorgd

Alles verloopt soepel en fijn mondhygiëniste en fijne tandarts

Goed geholpen en vriendelijke service.

Professionele zorg met hart

M8jn ervaring is, dat is, altijd op professionele en menselijke wijze geholpen word, zowel door de tandarts, zoals ook door de assistent.

Bekwaam , deskundig en vriendelijk

Zeer tevreden.

Altijd plezierig

Altijd vriendelijke ontvangst en deskundig behandeld.

Vriendelijk kundig

zeer tevreden

nvt

G

Goed behandeld,en vriendelijk

Goede verbetering en instandhouding van de gebitskwalieit

Gebit wordt goed gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. Behandeling door mondhygiëniste gaf sterke verbetering van conditie tandvlees.

vriendelijk en behulpzaam ,normaal altijd in Sittard en nu voor een keer in Beek .

Goede intake

De verdere ervaringen zullen uitwijzen van hoe het vervolg zijn dit geldt ook voor mijn partner.

Duidelijke uitleg en tevreden na de behandeling

Voor het consult duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren. De behandeling werd professioneel uitgevoerd en ben tevreden over het resultaat. Vandaar een 8

Geweldig maar de rekening ook.

Parkeren op woensdag lastig. Wordt volgende keer op andere Dag. Afspraak tijd Prima op tijd, Behandeling goed met goede uitleg,

Fijn dat ik zo snel geholpen wordt met pijnklachten. De kies waar ik vanmorgen aan geholpen ben, heb ik nog laat van. Ik wacht een paar dagen, misschien dat het dan nog wegtrekt. Anders moet ik toch een afspraak maken. Naam tandarts weet ik niet

uitstekende behandeling

heel professioneel bij de mondhygieniste behandeld

niet hoeven wachten. tevreden over behandeling.

Van Sonsbeecklaan 3 a

6191 JL Beek

Over Mondzorg Beek

Bent u woonachtig in de regio Beek en zoekt u een gerenommeerde, patiëntvriendelijke tandartspraktijk waar alle disciplines aangeboden worden? De praktijk van Mondzorg Beek in Beek staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De sfeervolle en professionele tandartspraktijk met vier behandelkamers is centraal gelegen nabij het centrum van Beek waar het parkeren gratis is. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.