spannend

Ik was nerveus en de behandelende tandarts stelde mij gerust!

De behandelingen zijn keurig uitgevoerd.

Goed en vriendelijk.

Ik ben pas een keer geweest dus kan ik nog geen eindoordeel geven

goede ervaring , professionele vakmensen.

vriendelijke mensen aan de receptie, maken een mooie planning voor meerdere behandelingen. de mensen die er werken zijn erg professioneel.

minder dan gewend

gebroken gebitje uitdoen en afgeven aan de balie en na reparatie daar ook weer een plastic zak met gebit in de handen gedrukt krijgen. Zonder te kunnen passen in een behandelruimte.

Ook prima

Stelt belang van patiënt voorop

klantvriendelijk

Ben sinds kort een klant van hun, en hebben mij fijn en vriendelijk ontvangen. Door hen loop ik met een brede lach naar binnen en weer naar buiten.

Ik heb geen klachten over mondzorg

Altijd vriendelijk iedereen, altijd netjes en goed behandeld. Kom ieder half jaar op controle.

Erg vriendelijk en snel geholpen

Alles correct geregeld.

Alles wordt correct geregeld en uitgevoerd. Geen aanvulling nodig. Prima in orde.

Vriendelijke service, professionele zorg goeie praktijk.

Vriendelijke service, professionele zorg goeie praktijk.

Deskundig

Goede behandeling door een vriendelijke mondhygieniste

Snel geholpen.

Ik ben snel geholpen met goed resultaat. Er is uitgelegd wat ging gebeuren en wat de vervolgacties zullen zijn. Tot mijn spijt heb ik de naam van de behandelaar niet goed gehoord/onthouden.

Op tijd, vriendelijk, deskundig

Nvt

Zeer positieve ervaringen

Kundig

Vriendelijk en behulpzaam

Goeie uitleg

Gewoon goed!!

Duidelijk advies/geduldig e arts.

Duidelijk advies..geduldige arts.

Perfecte en professionele behandelingen

Hele vriendelijke mensen.

Prima behandeling!

De tandarts voerde een prima behandeling uit aan mijn tanden. Het was vrijwel pijnloos en het resultaat was uitstekend! Tandarts en assistent zijn goed op elkaar ingespeeld en zijn heel vriendelijk. Best leuk om zo naar de tandarts te gaan.

Prettig

Fijne sfeer, ik voelde me op mijn gemak bij de tandarts. En hij legde alles goed en makkelijk uit

Deskundige arts

Zeer netjes en kundig geholpen door vriendelijke tandarts

Jammer dat de mond hygienist er niet meer was nieuwe afspraak gemaakt.

Van Sonsbeecklaan 3 a

6191 JL Beek

Over Mondzorg Beek

Bent u woonachtig in de regio Beek en zoekt u een gerenommeerde, patiëntvriendelijke tandartspraktijk waar alle disciplines aangeboden worden? De praktijk van Mondzorg Beek in Beek staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De sfeervolle en professionele tandartspraktijk met vier behandelkamers is centraal gelegen nabij het centrum van Beek waar het parkeren gratis is. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.