Prettig

Prettig,

Kundig en prettig geholpen

Zeer kundig

Uitstekende ervaring door zeer kundige tandarts

Mijn vaste behandelend tandarts heeft vanaf dag 1 tot heden op mij een uitstekende indruk achtergelaten.hij is zeer vakbekwaam en je merkt aan zijn manier van werken,dat hij veel ervaring heeft.ik ben blij,in het verleden overgestapt te zijn naar deze eveneens vriendelijke vakman!

positieve ervaring

In totaliteit prettige en positieve ervaring

Fijn personeel, top resultaat

Alles perfect verlopen

Ze doen wat er. gezegd wordt en goed en op afgesproken tijden, geweldig

Rustig, vriendelijk en professioneel

Eerste ervaring is super goed. Snel een afspraak kunnen maken. De tandarts straal rust uit, legt alles goed uit en weet je op je gemak te stellen.

Prettig

Fijne ontvangst en prettig contact met de tandarts.

PRIMA!!!!!!

Ik werd goed geholpen en op dezelfde dag was alles geregeld.

Goed en rustig benaderd

Stelde me redelijk gerust

Klant vriendelijk

Klant vriendelijk

Snel en deskundig

Even bellen (9.00) , gebit brengen en dan om15.30 Weer ophalen..

Goed geholpen

Ik werd goed geholpen. Dus ik ben zeer tevreden.

niet lang hoeven wachten voor ik aan de beurt was.

vriendelijk personeel. word vriendelijk ontvangen/ goed geholpen.

Probleem goed aangepakt.

Komen professioneel over. Behandeling naar wens. Zijn vriendelijk.

Fijn en met aandacht behandeld en geholpen.

Zeer vriendelijke en kundige tandarts.

Jammer dat ik vroeger niet zo’n goede tandarts heb gehad, dan had ik nu niet zo’n problemen met gebit.

Heb altijd goede ervaring met mondzorg Beek !

Ik omschrijf het als een 'Formule-1' tandarts. (tandarts Naudé) Exact op tijd, super efficient, vriendelijk team en zeer deskundig. Beste tandarts die ik ooit gehad heb.

Fijne behandeling. En ook goed advies , voor t gebruik van ragertjes .

Kundig en vriendelijk

Na enige tijd weer terug bij deze praktijk. Nieuwe medewerkers. Fijne ervaring. Tandarts de heer Berger was erg voorzichtig, vriendelijk en legde alles goed uit.

Ik moest verstandskies laten trekken. Ik was erg zenuwachtig. Tandarts en assisstenes stelde me gerust. Ik heb niets van het zetten van verdoving gevoeld. Kies trekken ook niet. Heb totaal geen last gehad toen verdoving uitgewerkt was. Dank jullie wel voor de goede zorg.

Prima geholpen

Zoals gewoonlijk prima

Afgebroken tand in mijn gebitsprothese. Mocht meteen protjese komen brengen en aan eind vd dag was alles netjes gerepareerd

Van Sonsbeecklaan 3 a

6191 JL Beek

Over Mondzorg Beek

Bent u woonachtig in de regio Beek en zoekt u een gerenommeerde, patiëntvriendelijke tandartspraktijk waar alle disciplines aangeboden worden? De praktijk van Mondzorg Beek in Beek staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De sfeervolle en professionele tandartspraktijk met vier behandelkamers is centraal gelegen nabij het centrum van Beek waar het parkeren gratis is. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.