Uitstekende persoonlijke kwaliteitszorg

Ik werd in de watten gelegd. Zorgzaam en kwalitatieve zorg

Een patiëntvriendelijke praktijk en goede tandarts zorg.

tevreden

ik ben tevreden over mondzorg Beek

best

weet jammer genoeg naam van tandarts die mij hielp niet

Prima geholpen weer!

Goede en deskundige medewerkers

Ok

Ben blij met mijn klikgebit

Traject is soepel en naar tevredenheid verlopen. Goed team.

Uitstekend geholpen als altijd

Prima geholpen

Uitmuntend

Ik ben zeer goed geholpen

Ik ben helemaal tevreden met de behandeling en benadering door chirurg en zijn assist en naderhand d

Dus ik ben en was tevreden. Helaas ben ik de namen weer vergeten. Groet Alf Pals

Prima.

De behandeling aan mijn gebit is perfect uitgevoerd, kan ik iedereen aanbevelen.

Fijne rustige tandarts

Heel fijne rustige tandart Fijn personeel

Prima behandeling, rustig in de omgang , duidelijk in overleg over de behandeling

Zie bovenstaand

ja

ja

Voel me op mijn gemak in de praktijk

Altijd vriendelijk en goed behandeld, fijne uitleg over de in greep.

Zeer kundig persoon

Betrouwbaar en kundig

Fijne en bekwame tandarts

Fijne en bekwame tandarts die weet waar hij mee bezig is. Hij is vriendelijk en geeft altijd een eerlijk advies

Pijnloze herstelling van afgebroken kies

Na dat ik meteen de dag nadat ik gebeld had terecht kon om mijn kies te maken is dit met veel zorg en pijnloos gebeurd. Ik ben nl een angsthaas en ze hebben me heel goed begeleid en gekalmeerd. Normaal zit ik bij Sittard-Geleen, maar ik heb er geen spijt van dat ik nu naar hun moest uitwijken. Bedankt voor de goede zorgen.

rustige en duidelijke intake

was voor mij de eerste keer intake was rustig en duidelijk hij legde duidelijk uit wat hij ging doen en was duidelijk in zijn bevindingen. ze zijn zo mooi dat hij ze allemaal wil hebben waar ik al bang voor was en ook voor ben gekomen. prothese voor boven en beneden

Deskundige behandeling door goed op elkaar ingespeeld duo

vriendelijk,en geen lange wachttijd

Heel goed

Goed en vriendelijk behandeld en goede uitleg

Van Sonsbeecklaan 3 a

6191 JL Beek

Over Mondzorg Beek

Bent u woonachtig in de regio Beek en zoekt u een gerenommeerde, patiëntvriendelijke tandartspraktijk waar alle disciplines aangeboden worden? De praktijk van Mondzorg Beek in Beek staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De sfeervolle en professionele tandartspraktijk met vier behandelkamers is centraal gelegen nabij het centrum van Beek waar het parkeren gratis is. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.