Dikke pluim

Zeer tevreden. Ben heel goed geholpen. Wordt ook goed naar je geluisterd. Vriendelijke mensen. Zowel praktijk ziekenhuis Geleen zoals ook in Beek.

Alles qua afspraak verlopen

Alles goed verlopen, ook qua nabehandeling

Gewoon keurig behandelt

Zelf al jaren angstig bij vorige praktijken, in uw praktijk altijd op mijn gemak geweest.

Deze keer wat langere wachttijd, kan gebeuren. Verder tevreden.

Voor het eerst bij de nieuwe mondhygieniste, naam herken ik niet in het lijstje. Ze was heel vriendelijk en werkte voorzichtig maar zeker. Ik heb na afloop geen pijnlijke mond gehad.

Goede uitleg behandeling

Prettige ervaring duidelijke uitleg van de problemen en behandeling. Er heerste een kalme en ervaren sfeer zodat ik als patiënt me ook ontspannen voelde. En mijn problemen aan tanden professioneel opgelost.

Zeer goed.

Ook zeer goed.

Zoals altijd vriendelijk correct professioneel en stipt op tijd onze jaarlijkse controle gekregen

Onprofessionele ervaring

Chaotische belevenis en slecht Nederlands sprekend personeel

Geruststellend

Vriendelijk Goede uitleg. Tandarta stelde mij gerust Nam de tijd. Zeer tevreden. Ook de assistent erg vriendelijk.

Zeer tevreden.

Kleine problemen worden meteen opgelost. Verder is er alle aandacht om te kijken of grotere ingrepen ook uitvoerbaar zijn. Je krijgt een eerlijk advies.

een lang verhaal

Het heeft meer als een jaar geduurd voor ik mijn prothese kreeg vele keren naar de mondzorg Beek eindelijk en dank de goede begeleiding van de tandarts is het gelukt en ik weer een gelukkig mens ben en kan normaal eten ,durf weer te lachen heb nu ook iets minder angst voor een tandarts!

zeer prettig sociaal gezien en ook zeer kundig geholpen

tandarts: zeer prettig geholpen, geeft totale vertrouwen en het lijkt wel of deze tandarts fluwelen handen heeft maar wel doeltreffend. Uitstekende tandarts mondhygieniste: ik was meer dan 20 jaar niet geholpen aan tandsteen en Janine heeft me zeer kundig geholpen, was uitermate sociaal en luisterd goed en doet ook meteen wat met geven info, problemen of angsten.

Geschrokken van de rekening

Goed geholpen maar jeetje wat een rekening

Helemaal goed

Was zeer tevreden

Prima ervaring, vakkundig en niet te zakelijk

een aardige tandarts

ik vond het een heel vriendelijke, ontspannen tandarts

Heel erg prettig.

Tandarts was zeer vriendelijk en nam de tijd om uitleg te geven.

Heel erg kundig!

Ze vertellen je precies wat ze gaan doen, en nemen de tijd voor je

Mondzorg biedt de gewenste zorg.

Om te beginnen wordt er keurig gewerkt volgens afspraak. Vanaf het begin bij binnenkomst tot einde afspraak heerst er een ontspannen sfeer met een fijne manier van communiceren. Daarnaast verleent Mondzorg een goede service. In onze situatie zover dat Mondzorg een bezwaar heeft ingediend bij de zorgverzekering ivm vergoedingen.

Super tandarts!

Tandarts gaat heel voorzichtig te werk en controleert alles goed. Fijn te zien voor mijn kindjes zodat ze niet bang hoeven te zijn voor de tandarts.

Goede tandarts

Graag binnen het budget blijven.

Een een prettige behandeling

Compliment het was een fijne behandeling.

Kundige tandarts met stevig prijskaartje

Mijn ervaring is dat er zeer kundig werk wordt verricht door ervaren tandarts.ik vind echter,dat men dit ook mag verwachten,gezien de erg dure behandelings kosten.

Uitstekend geholpen!!

Uitstekend geholpen bij het maken en krijgen van 2x kroon (kiezen bovenzijdes) en de behandeling door vakkundige mensen zowel tandartsen alsook de assistenten die een super samenwerkingsverband onderling uitstralen naar de client en vakkundig te werk gaan

Prima!

Al jarenlang alles naar tevredenheid!

Van Sonsbeecklaan 3 a

6191 JL Beek

Over Mondzorg Beek

Bent u woonachtig in de regio Beek en zoekt u een gerenommeerde, patiëntvriendelijke tandartspraktijk waar alle disciplines aangeboden worden? De praktijk van Mondzorg Beek in Beek staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De sfeervolle en professionele tandartspraktijk met vier behandelkamers is centraal gelegen nabij het centrum van Beek waar het parkeren gratis is. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.