Positief

Vriendelijke ontvangst. Precies volgens afspraak en ook de bezoeken aan implantoloog en tandarts correct en als zeer prettig ervaren. Zover ik kan beoordelen beiden heel vakkundig. (Als enige opmerking zou ik willen aangeven dat de ontvangstruimte wel een facelift kan gebruiken, straalt niet uit waar mondzorg voor staat)

Fijne mondhygiënist

Super fijne en rustige mondhygiënist.

Snel geholpen

Goed en kundig

Door advies van Tandtechnieker besloten klikgebit te nemen

vriendelijk en deskundig

Een correcte professionele behandeling in een gemoedelijke sfeer. En afspraak is afspraak. binnen enkele minuten van het afgesproken tijdstip van behandeling ben je ook echt aan de beurt.

Ik ben altijd al tevreden geweest

Altijd vriendelijk en zeer kundig geholpen.

Uitstekende zorg

Altijd efficiënt en prettige behandeling van het team bij mondzorg Beek!

Hele fijne tandarts

Bijzonder aangenaam en vriendelijk

Klantvriendelijk

duidelijke taal en professionele aanpak

duidelijke taal en professionele aanpak

Zie onderstaande reactie.

Vriendelijk behandeld, goede communicatie.

Heel tevreden

Heel secuur en Goed werk en heel vriendelijk

Client vriendelijk

Wij worden altijd heel vriendelijk te woord gestaan zowel aan de telefoon als aan de balie. Het zijn professionals die daar werken. Altijd een goede uitleg over wat er gaat gebeuren. Begripvol en mensgericht.

Korte wachttijd, nette behandeling

altijd goed geholpen

vriendelijke medewerkers en geven goed advies

Al jaren prima.

Goed erg goed

Goede verzorging ,alles zeer netjes en geen wachttijd

Goed geholpen

Ik ben goed geholpen en heb goed advies gekregen

uitstekend

Personal zijn vriendelijk en deskundig.

Je wordt er fijn geholpen fijne tandartspraktijk

Geconcentreerd en met oog voor de angst

Nu deel 2 van de totaal behandeling achter de rug (brug van 2 tanden) Gaat uiterst rustig en geconcentreerd te werk en vertelt telkens wat hij gaat doen en vraagt af en die of het mij nog goed gaat. Heeft dus ook oog voor mijn angst

Uitstekend!

Vriendelijk en deskundig personeel.

Vertrouwd!

Vertrouwd betekent alles voor mij. Bovendien wordt ik met veel zorg en aardige benadering behandeld.

Goede zorg

Vriendelijke tandarts. Veel kennis

Wordt altijd goed behandeld bij de tandarts en mondhygiënist

Ben er wel bang voor maar toch blij dat ik iedere keer bij de tandarts en mondhygiënist ben geweest Ik had al van mijn 14de last van teruggetrokken tandvlees Ik denk ook dat ik het van mijn moederskant heb want die hadden dat ook Alleen ik weet nooit de namen bij wie ik geweest ben

Van Sonsbeecklaan 3 a

6191 JL Beek

Over Mondzorg Beek

Bent u woonachtig in de regio Beek en zoekt u een gerenommeerde, patiëntvriendelijke tandartspraktijk waar alle disciplines aangeboden worden? De praktijk van Mondzorg Beek in Beek staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De sfeervolle en professionele tandartspraktijk met vier behandelkamers is centraal gelegen nabij het centrum van Beek waar het parkeren gratis is. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.