Goed behandeld

Ik ben tevreden over mijn tandheelkundige zorg, vooral over de algehele zorg en het advies van Jeanine. Er waren wel wat problemen met de communicatie en het maken van nieuwe afspraken aan de balie. Ik vind het ook jammer dat het niet mogelijk is om 's middags een afspraak te maken.

Snelle, vriendelijke en professionele behandeling

rekening houdend met eigen wensen en problematiek. Vriendelijk en goede uitleg.

Prettig

Er word rekening met je gehouden. Fijne aanpak.

goede service

Vriendelijke en behulpzame medewerker

Fijne rustige ervaring.

Duidelijke uitleg op een rustige manier.

Na iets met mijn implantaten Gelijk geholpen Zeer goed top

Nette behandeling

Goede behandeling en goed advies

Alles prima

Prima Tandarts!!!

ja

ja

Luisterend oor

Positief

Supergoed geholpen

Het team van MZ Beek heeft de problemen die ik had fantastisch aangepakt.Goed geholpen.Buiten verwachting. PS.Ook de administratieve afhandeling perfect geregeld Altijd super vriendelijk en meedenkend met eventuele problemen.

Altijd Positief

Omdat ik altijd goed wordt behandeld voor mijn half jaarlijkse controle door tandarts Berger

Uitstekend zorg .

Relaxed. Beleefd. Uitstekend.

Duidelijkheid en professioneel

Duidelijkheid en professioneel

Top praktijk

Als er iets is met je tanden/gebit je hoeft maar contact op te nemen en je wordt eigenlijk dezelfde dag nog geholpen.

Heel vriendelijk en heel vakkundig

Altijd een hele fijne sfeer en top behandeling.

Top tandartspraktijk

Heb pas recentelijk de overstap gemaakt naar Mondzorg Beek. De stelling dat iedereen recht heeft op een gezond en mooi gebit waardoor er hier geen patiëntenstop is heeft me zeer aangesproken. Heb nog geen moment spijt gehad van mijn besluit: zeer vakkundige en vriendelijke tandarts alsook medewerkers. Dank hiervoor!

In één woord. Geweldig

Snelle en accurate behandeling bij zowel de tandarts, de mondhygienist als de tandtechnicus. Geen wachttijden bij geplande afspraak.

Controle en behandeling

Fijne tandarts en een aardige assistent. Dik tevreden

allemaal vriendelije medewerkers

Toppie

Professioneel

Alles snel en professioneel gedaan

Alles snel en professioneel gedaan .

Professionele afhandeling

Ik ben snel en goed geholpen.

Prima geholpen

Mondhygiënist werkt lekker door, geeft voldoende info, is vriendelijk.

Planning kan beter in mijn optiek

Vriendelijk personeel Kundigheid moet nog blijken Hoef nooit te wachten

Van Sonsbeecklaan 3 a

6191 JL Beek

Over Mondzorg Beek

Bent u woonachtig in de regio Beek en zoekt u een gerenommeerde, patiëntvriendelijke tandartspraktijk waar alle disciplines aangeboden worden? De praktijk van Mondzorg Beek in Beek staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De sfeervolle en professionele tandartspraktijk met vier behandelkamers is centraal gelegen nabij het centrum van Beek waar het parkeren gratis is. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.