Altijd goed!

Kom er al heel mijn leven en nog nooit klachten gehad.

Super service en vriendelijk

Ik was zo nerveus voor mn implantaten maar de assistant en implantaloog waren zo fijn in de omgang en maakte wat grapjes zodat ik kon ontspannen. Zeer kundig ook.

uitstekend geholpen

uitstekend

Is heel goed

Omdat personeel vriendelijk en deskundig is.

prettig

Super weer behandeld

Even een praatje on gerust te stellen en dan aan de slag.

Super fijne tandarts

Elke vraag krijg je goede uitleg

Zeer gooede assistenten en tandartsen. Op tijd. Uitstekend geinformeerd

Kan niet beter!!

Niet zo fijn

Niet zo fijn assistent (of anders) begon met schoonmaak en maakte geen leuke opmerkingen en voorspelde ernstige dingen. Toen kwam de tandarts Vosterman dit was top, maar na het boren stond hij op en vertelde dat zij het afmaakte. Kan weinig zeggen durf het ook niet maar werd toen gevuld door assistent of anders want ik weet niet wat ze is. Dit ging hard, zelf het afzuigen ging heel hard. 3 wondjes in mond. Tand ging erg bloeien hier heeft ze iets op gesmeerd, dit kan gebeuren. Graag had ik van te voren willen weten dat de tandarts alleen maar boort, Het hele lopendeband werk spreekt mijn niet aan.

Fijne behandeling.

Prettige medewerkster en prettig geholpen.

de perfecte service!

Keurig op tijd. Zorgzaam en kundig.

Prettig,

Zijn erg aardig, en zover ik kan zien goed.

goed geholpen

goed en deskundig geholpen

Professioneel centrum met deskundig personeel en goed persoonlijk contact met de tandarts

Zeer tevreden over de professionele werkwijze van Meermond en de persoonlijke omgang waarbij het personeel en tandarts(en) ook zeer deskundig zijn. Ik ben reeds mijn hele leven al klant bij Meermond.

behandeling was goed . de rekening is veel te hoog niet normaal

behandeling was goed . de rekening is veel te hoog 107 euro voor een half uur dat betekend 214 euro per uur echt niet normaal slaat nergens op

Nikki doet altijd haar werk erg fijn.

Nikki doet altijd haar werk erg fijn. Ik ben altijd erg ontspannen terwijl mijn gebit schoongemaakt wordt.

Ik heb een hele fijne tandarts!

Jordy van 't Hof is die fijne tandarts. Hij is altijd vrolijk, rustig en legt alles goed uit.

Fijne tandarts

Ik ben heel tevreden over de gehele tandartspraktijk, zowel de tandartsen als de assistente(s) als de dames achter de balie

Goede behandeling

Goed gekeken naar klacht Fijn afgewerkt

Uitstekend geholpen

Stukje tand afgebroken. Kon 2 uur later komen voor behandeling . Uitstekend en vriendelijk gerepareerd.

Vriendelijkheid, advies en degelijke iitleg

Top praktijk

Helemaal goed

Helemaal goed

Altijd op tijd. Prima kwaliteit. Vriendelijk.

Weer snel en goed geholpen

Mijn tandarts is altiIjd heel duidelijk in de communicatie, vertelt precies wat ze gaat doen, en is zeer bekwaam en toegewijd.

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!