Heel goed

Altijd vriendelijk en geduldig

uitstekend

vakkundig, vriendelijk en goed advies.

Prima behandeling

Zoals altijd prima ik ga nu over naar een nieuwe tandarts Willemijn Blok.

Vakkundig en vriendelijk

Vriendelijk en behulpzaam, goede communicatie. Deze keer toch wat onrustig tijdens mijn bezoek vanwege drukte in de praktijk

Minder prettig

Ik vind het niet fijn dat de behandeling ineens door de assistente werd gedaan. Niet dat ze het niet goed deed, maar hier was ik niet op voorbereid. Graag iemand voorbereiden op wat er gaat gebeuren en vragen of dit een probleem voor deze persoon is.

Zoals altijd zeer goed

Fijne praktijk, geweldig vriendelijke en kundige tandarts.

Ik loop al jaren bij deze praktijk. In het bijzonder tandarts van 't Hoff is erg kundig en vriendelijk. De overige collega's en mondhygiënisten overigens ook. Vriendelijkheid en expertise in een nette verzorgde werkplek.

Prima praktijk,

Prettige en relaxte sfeer!

Vriendelijk attent. luisteren.

Prima tandarts, prima mondhygiëniste Chantal

Snel en goed

Prima.

Flexibel, deskundig en behulpzaam

Direct geholpen zonder afspraak, super fijn ervaring. Ook deskundig

Gemiddeld

Start was niet heel prettig, er werd beweerd dat ik te laat was terwijl het in het eigen systeem niet goed stond. Het leek alsof de tandarts ons niet serieus nam. Het was onze eerste keer.

ik heb geen op of aanmerkingen. Over het algemeen ben ik goed tevreden

Klantvriendelijk ontvangst, uitleg behandeling goed,

Goed, vriendelijk, goed uitleg, behandeling uitstekend

Goed ontvangen en je voelt je thuis

Gemoedelijke sfeer

Op een rustige manier geholpen

Fijne uitleg tijdens de behandeling. Top

My doctor is the best!

Always in good hands!

Toen ik belde omdat een stuk van mijn tand was afgebroken, konbb na ik meteen komen en werd heel secuur en vakkundig geholpen

Heel goed

Heel goed!

Ik ben overgestapt naar uw praktijk, omdat de tandarts in de vorige praktijk geen begrip had voor mijn angst voor de tandarts. Het was een verademing om bij deze tandarts en de assistente te zijn. Ik voelde mij gehoord en er was begrip voor de angst. Er werd meegedacht, Ik begrijp heel goed dat de angst bij mij zit. Maar ik ben met een heel fijn gevoel naar buiten gegaan. Ben ontzettend blij met mijn keuze om mij bij Meermond aan te melden

Nothing to say very efficient

As above Name not on the list Think her name was Lijke ???? Prevention She was very kind

zeer prettig

vakkundig, plezierig in de omgang. geruststellend

Gewoon goed

Gewoon goed

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!