Vakkundig en goed geholpen

Fijn geholpen, luisterend oor en leeft mee met patient

Heel goed, altijd vriendelijk en kundig

Heel goed, altijd vriendelijk en kundig

Geen lange wachttijd en fijne behandeling

Ik ben erg tevreden over tandarts Wardenaar. Een vriendelijke en vakkundige man. Dat maakt een tandartsbezoek voor mij een heel stuk relaxter. Aan de balie zat een erg aardige vrouw, die ik nog een complimentje heb gemaakt over haar vriendelijke glimlach. Al met al dit keer een top ervaring.

Warm bad

De tandarts is niet mijn grootste hobby en ik had veel angst. Maar bij Meermond werken allemaal leuke en betrokken mensen. De.tandarts is zeer kundig

Fijne tandartspraktijk

Professioneel , neemt de tijd ,rustig en erg vriendelijk .goede uitleg de door op mij gestelde vragen .

geweldig

gewoon goed

lach met mijn mond vol tanden!!!!

Professioneel, vriendelijk en zeer bekwaam!!!

Vriendelijk

Vriendelijk personeel en goedlachs. De controle verliep soepel.

Netjes op tijd geholpen en probleem ook snel opgelost

just beordel met envaring

goed en snel,iedereen vakmanschap,top top

Heel goed!

Tandartsen vond ik altijd al spannend. Toen ik jong was ben ik naar een speciale tandarts geweest en daarbij moest ik elke 2 weken een kies trekken. Sindsdien ben ik bang voor de tandarts, dus heb ik na zo lang geen afspraak kunnen maken. Uiteindelijk koos ik toch om een afspraak hier te maken en het nog een kans te geven. De tandarts dat ik kreeg bleek een super lief vrouw te zijn! dit heeft me angst een beetje verholpen.

Goed werk.

Spannend, maar prima resultaat.

Goed geholpen

Goed advies en goed geholpen

Zoals altijd vriendelijk en goed behandeld

Fijne tandarts

Vriendelijke tandarts. Ik wordt altijd netjes geholpen en voorzien van goed advies

fijn

werd goed uitgelegd wat er gedaan werd en werd ook de tijd voor genomen

Ik ben best tevreden over mijn tandarts hij komt me halen uit de wachtkamer en is vriendelijk en maakt een praatje over mijn hobby op vakantie gaan dan gaat ie aan de slag en doet wat hij moet doen . En wens me nog een fijne dag

vulling eruit snel geholpen

snel geholpen en ingepland top

Vriendelijk

Altijd vriendelijk en geduldig

prettig, persoonlijk, top service!

Ed Albers heeft zowel oog voor je gebit, de daarmee samenhangende persoonlijke presentatie als je persoonlijke achtergrond: Top!

Op tijd . Professioneel

Fijne tandarts en praktijk

Goede ervaring. Fijne tandarts, legt goed uit, wat de behandeling inhoud. Misschien wachtruimte raambekleding. Als zon op de ramen staat is het erg warm

Prima ervaring zoals gebruikelijk

Had weer m'n halfjaarlijkse controlebeurt. Geen problemen om afspraak te plannen; nauwelijks wachttijd; geen verrassingen bij de behandeling

Oké

Meegevallen

Was 1ste keer na 40 jaar zelfde tandarts,dus was nerveus en voelde toch vertrouwd

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!