Uitstekende tandartsen praktijk

Al meer dan 25 jaar tevreden klant.

Ik had mij vergist in de tijd en werd toch nog geholpen heel fijn

Altijd perfect

Altijd goed geholpen, goed advies, tevreden! Rij van Eindhoven naar Veldhoven voor deze praktijk.

Fijne tandarts met tijd voor de klant.

Een prettige omgeving met mensen die staan voor hun vak. Deskundigheid en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel!

Luisteren goed

Door mijn ziekte is een tandarts bezoek redelijk belastend, maar ik ervaar dat er naar mij geluisterd wordt en men respect heeft voor sommige beperkingen ik heb.

In één woord: goed!

Snel en goed geholpen.

Goede degelijk controle

Door middel van foto's werd een potentieel probleem ontdekt en een afspraak gemaakt om het te verhelpen.

Nvt

Zeer vriendelijk

Briemdelijk en zeer goed uitleg gekregen

Goed geholpen

Snelle behandeling goed geholpen

uitstekend

altijd tevreden

prima gevoel

Door het pensioen van mijn eigen tandarts doorgestuurd naar een collega. Prima gevoel bij haar dus dat is altijd een geruststelling voor in de tandarts stoel!

Vakkundig en compenseert. Vriendelijk en begripvol.

De totale behandeling is uitstekend, het begrip voor de oudere mensen heeft de aandacht. De ligging op de stoel : er wordt op gelet waar de cliënt behoefte aan heeft. Niet te ver achterover b.v. De behandelaar zegt wat ze gaat doen, stopt even en gaat meteen weer verder. Je kunt slikken even bijkomen en weer door. Mevr. Blok is zeer kundig in deze , hartelijk en kundig.. Geld voor het hele team. Ook de mondhygiëniste. Top.

Vlug en vakundig geholpen

Na een Belletje meteen geholpen

Goed overleg en keurig op tijd

Zoals ik al 10-tallen jaren gewend ben verloopt elke behandeling perfekt. Of het nu controle of behandeling betreft het gaat er altijd gemoedelijk aan toe. Zeker aan te bevelen :-)

Op 1 oktober controle gehad bij Lennard, op 6 oktober vulling bij poetsen tanden verloren

Moet in korte tijd 2x consult betalen???

Vriendelijk en kundig

Prima,kan ook niet vergelijken ben al zolang patiënt bij Albers

Door de mondelinge en schriftelijke informatie was ik goed voorbereid maar op de dag van de 2 implantaten was ik toch zenuwachtig. Ben goed opgevangen en steeds op de hoogte gehouden van iedere volgende stap. Dit vind ik erg prettig. Er wordt ook regelmatig gevraagd hoe het met je gaat ook na afloop. Misschien een tip: na een dag of 4 of 5 telefonisch contact opnemen met de klant om te horen hoe de klant deze ingreep heeft ervaren en hoe het nu gaat.

Kort en krachtig

Ik was er en ik was ook zo weer weg

Altijd een goede ervaring gehad en nog steeds

Geweldig geholpen.

Hier een nieuw klikgebit laten maken voor mijn vrouw omdat bij een andere praktijk dat helemaal niet goed was gedaan. Er word heel ruim de tijd genomen voor het meten en controleren voordat er gepast word met een proefmodel. Het neem een aantal afspraken in beslag maar steeds word er genoeg tijd genomen voor elke stap in het proces. Het eindresultaat is een mooi gebit dat perfect past en waar zij ook geen hinder van ondervindt in tegenstelling tot dat van de andere praktijk.

Altijd goed geholpen

Fijne tandardsen en mondhygiënisten

een betere plaats voor tandheelkunde kun je niet hebben.

Altijd vriendelijk, heel kundig en vooral de toelichting die je krijgt bij de behandeling is zelfs voor de angst hazen geruststellend. Niets veranderen.

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!