Mond hygiëniste is aardig en vriendelijk ik ben goed geholpen De tandarts heeft mij ook goed geholpen mis altijd vriendelijk.

Vriendelijk, prettige omgang

Prima geholpen!!

Iedereen is altijd aardig.

secuur, prettig

Geen klachten, alles conform eerdere, altijd goede ervaringen!!

fijn geholpen

ben heel fijn geholpen door de tandarts en zijn assistente .

Uitstekend geholpen

Ik word altijd zeer vriendelijk geholpen

blijft pijnlijk

blijft pijnlijk

Kundig en prettig in omgang

Zeer kundig en prettig in omgang.

Super geholpen

Hele fijne praktijk. Vriendelijk personeel. En goede zorg. Ik ga altijd met een tevreden gevoel weer naar buiten.

Vriendelijk en deskundig. Al jaren tevreden.

Fijne en stressarme behandeling

Rustig verteld wat er gaat gebeuren en tussentijds tijdens de behandeling ook op tijd aangeven hoe de behandeling vordert.

Onpersoonlijk

Opmerkingen betteefft de klantvriendelijkheid van MH. Ik heb aangegeven dat mijn tanden zeer gevoelig zijn en het schoonmaken vind ik stressvol en zeer pijnlijk. MH heeft prikje gedaan - prima. Ik vind het geruststellend als MH tijdens de behandeling tegen mij Praat en verteld war ze doet en hie veel moet nog De laatste behandeling was in stilte verlopen. Ben weggelopen met een rode vlekken (bloedrestjes) op mijn wang en kin. Ik snap echt niet hoe ze een patiënt zo weg kan laten lopen. Ik zag het in de spiegel in de praktijk bij de wasbak. Andere keer is een vulling tijdens het schoonmaken eruitgegaan. Heeft ze ook niks over gezegd. Ging terug dit te melden - enige wat ik terug hoorde was: "oh echt waar? Kan gebeuren". Zeer onprofessioneel richting de klant. En natuurlijk moest ik het weer laten doen op eigen kosten. Ik zit te denken om de volgende keer bij een andere MH behandeling te laten doen. Dank en groeten.

Zeer fijne mondhygiëniste!

Super lieve mondhygiëniste, voel me bij haar erg op mijn gemak.

Altijd plezierig

Prettige en gastvrije ontvangst, al 35 jaar.

Zeer prettige omgang tijdens behandeling

Jarenlange prettige behandeling ondergaan met tandarts Claessen. Ondanks pittige behandelingen was het telkens weer een genot om de deskundigheid van tandarts Claessen te ervaren. Jammer dat daar een eind aan is gekomen. Wens de tandarts een welverdiend pensioen.

Heel patient vriendelijk

Vriendelijk , meedenkend aan behandelplan Professioneel

Goed overleg en met respect behandeld

Alle mogelijkheden besproken en wat de kosten zijn. Zelf de keuze kunnen maken

Ik word op een heel prettige manier geholpen. Ondanks dat ik vanwege omstandigheden mijn mondhygiëne niet op orde heb, ben ik uitstekend geholpen door Britt.

Ik ben deskundig en zeer vriendelijk geholpen

De tandarts heeft met mij overlegd over de te verrichten behandeling en vervolgens deze zeer deskundig uitgevoerd. De tandarts is ook erg vriendelijk.

Vlotte prima behandeling

Vlotte en goede service tijdens de behandeling, heb zelf een goed gebit (gelukkig) dus dat draagt ook bij.

Zeer positief

Keurig in het nakomen van afspraken. Geen nodeloze wachttijd. Professionele en vriendelijke behandeling zowel door de mondhygieniste als door de tandarts.

de perfecte service!

Eerst bij de mond hygiëniste geweest, tandplak verwijderen en tandsteen. Daarna bij de tandarts. Perfecte service

Prima fijn geholpen

Snel bezoek zonder poespas

De afspraak was zo achter de rug. Zeer prettig en zinder poespas.

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!