geen afspraak nakomen

er zou een afspraak met mij gemaakt worden over hoe tanden poetsen niks meer gehoord

Ik ben heel veel tevreden

Snel geholpen

Afgelopen weekend was mijn kroon los geraakt, maandagochtend gebeld en dezelfde dag kon ik terecht en is de kroon weer vakkundig er op geplaatst. Fijne persoonlijke benadering en duidelijke uitleg voor en tijdens de behandeling.

Prettig duidelijk aandacht klantvriendelijk

Jordy is een fijne tandarts legt alles goed uit en heeft geduld

Fijne, rustige tandarts en assistent, in mooie praktijk.

Ik kom al mijn hele leven bij deze tandarts en ben altijd tevreden. De tandarts kent mijn gezinssituatie, is vriendelijk en professioneel en werkt vlot en vakkundig.

Fijne tandarts. Erg kundig en kom er al jaren.

Ik kom al jaren bij Willemijn Blok. Ik ben erg blij met haar als tandarts.

,z

te vaak terug voor 1 controle

controle afspraak en dat moet je aparte afspraak bij iemand voor tandsteen en dan weer terug voor een gaatje alles bij alles ben je 3 x geweest voor 1 controle

Wordt altijd goed en fijn geholpen.

vriendelijke behandeling

Eerste keer bij mijn nieuwe tandarts. Snel en vriendelijk geholpen

Men denkt mee bij acute pijn, heel prettig

Zowel balie als arts deden hun best bij m’n acute kiespijn.

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijk en kundig. Er wordt altijd even een praatje gemaakt waarbij oprechte interesse wordt getoond. Daarnaast worden tandheelkundige behandelingen vooraf goed doorgesproken en kundig uitgevoerd. Er heerst een ontspannen sfeer.

Persoonlijk

Ik kom al jaren in deze praktijk

Neem met een gerust gevoel plaats in de stoel

Goede en rustige uitleg over de behandeling

Prettige en vriendelijke behandeling

Ik ben ca 30 jaar bij meermond “klant” en ondanks dat het niet fijn is om naar de tandarts te gaan kom ik er met plezier Beoordeling invullen is hmm

Aandacht voor de client.

Aandacht voor de client in alle opzichten. Bij een wat meer ingrijpende behandeling worden de opties en de bijbehorende financiele consequenties besproken om een goede keuze te maken.

Prima, goed en vriendelijk.

Altijd goed geholpen.

Helemaal goed!

Heel vriendelijk!

Makkelijk, op tijd en betrouwbaar

Makkelijk te plannen, na melding dat t weer tijd voor controle is. Betrouwbare registratie en vertrouwde behandeling door tandarts.

goed geholpen

bevredigend

Zoals het hoort

Gewoon goede tandarts

Super!!,

Ik belde vd week einde ochtend, ivm stukje van kies afgebroken. Ik kon gelijk om 14.30 komen. Meteen gemaakt echt super!! Zo blij mee.

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!