Halfjaarlijkse controle

Snel deskundig geholpen

Goed werk en duidelijk omschreven

Goed geholpen

Ik ben goed geholpen en tevreden dat mijn tanden weer schoon zijn

Prima en snel ingepland

Kundig en patiënt vriendelijk

Fijn behandeld

Ik wordt altijd heel netjes behandeld door tandarts Alberts. Vriendelijk, deskundig en begrip voor mij als mens. Ook ervaringen bij andere tandartsen hier waren goed.

Nauwkeurige en grondige controle van het gebit

Nauwkeurige en grondige controle van het gebit en tevens het weinige tandsteen verewijderd.

Kon direct terecht met een probleem en werd uitstekend geholpen

Kon snel terecht en werd uitstekend geholpen

Fijn open tandartsbezoek

Controle gehad en meteen gaatje gevuld in mijn tand. Fijn en open gesprek gehad.

Blij dat het weer gebeurd is.

Zoals altijd op afspraak goed in de tijd, zorgvuldige controle en tandsteen verwijddering.

Snel geholpen voor vakantie

Vulling uit kies 2 dagen voordat ik op vakantie ging. Kon volgende dag al komen voor behandeling, heel fijn!

Deskundig en vriendelijk personeel

Ben al vele jaren klant bij Meermond. Zeer deskundige praktijk die eerlijk en goed advies geven.

Uitstekende tandarts

Fijne tandarts die behulpzaam is en meedenkt. Weet client op haar gemak te stellen.

Snelle behandeling na vulling breuk

Erg snel geholpen en probleem opgelost. Tijdens vullen ook duidelijke uitleg wat de stappen zijn.

Gewoon goed

Behandeling was goed maar wel 25 minuten moeten wachten.

Kundige tandarts

Vriendelijk en behulpzaam

Vakkundig personeel .

Behandeling was prima

Jammer dat ik wel 20 minuten heb moeten wachten

na probleem met kies nog de zelfde dag behandeld

na probleem met kies nog de zelfde dag behandeld.

Uitstekende behandeling

Uitstekende behandeling

Goede uitleg en prima behandeling. Ik was zelf wat gehaast, voor een eerste consult niet echt handig. Esmee ging hier superrelaxed mee om. Volgende keer wat meer rust

Heel goed.

super geholpen

Mijn kies was afgebroken en ik ben heel goed geholpen door Pieter Vostermans zoals altijd heel goed.

uitstekend

uitstekend

Alles was prima

Alles was prima

Fijne tandarts

Fijne tandarts heeft tijd goed met kinderen.

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!