Klantvriendelijk

Super vriendelijk en kundig!

Heel goed

Ik was het vergeten ben gebeld vlug er heen nog heel goed geholpen

alles was prima

alles netjes volgens afspraak gedaan

Vlotte behandeling

Meermond is een te gek tandkundig centrum

Helemaal goed

Altijd goed

Luisterend oor. Rustig.

Vriendelijk en geruststellend

Ook de mondhygieniste was vriendelijk

Snel en goed van mijn kiespijn afgeholpen

Ik kwam binnen met een ontsteking in mijn kies/kaak. Na een snelle analyse van het probleem is het middels een goed verlopen wortelkanaalbehandeling verholpen

Prettig

Goed en vlot verlopen

Niets om op aan te merken.

Vriendelijk, duidelijk

Voor de behandeling wordt duidelijk uiteengezet wat de bedoeling is en wat er gaat gebeuren. Aardig personeel.

Goede zorg door vriendelijke medewerkers.

Makkelijke afspraak maken via internet, reminders en tijdens bezoek vriendelijke en deskundige medewerkers.

Hartelijk ontvangst, deskundige behandeling en advies.

Ik wordt door Britt altijd heel hartelijk ontvangen, de reiniging van het gebit is nagenoeg pijnloos en ze bespreekt nauwkeurig en met respect wat er bij een volgende behandeling nodig is.

Goed geholpen

Ik kom al bijna 20 jaar in deze praktijk, en ik word altijd goed geholpen

Afspraak op tijd - persoonlijk en deskundig.

Sinds onze verhuizing naar Veldhoven al vijf jaar vertrouwd adres.

Al jaren goede ervaringen.

Vriendelijke ontvangst. Goede uitleg eventuele behandeling. Professioneel uitgevoerd.

Ik vind het niet nodig om aanbevelingen te doen van een tandarts, sorry. verder zijn we zeer tevreden

Deskundig!

Heb alleen goede ervaring met de zorg!

goed tot zeer goed

wordt gastvrij ontvangen, gerust gesteld en zeer kundig behandeld

Prima praktijk al jaren bij Tandarts Claessen.

Goede tandarts die je op je gemak stelt.

Altijd snel en vriendelijk geholpen

Behandeling, kon snel een afspraak maken,goed behandeld

Je wordt op tijd geholpen

Ze zijn heel vriendelijk

Goede ervaring zowel qua medische behandeling als bejegening

Goed in alle opzichten,

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!