Goed geholpen

Goed geholpen

Goed overleg over behandeling met tandarts

In overleg besloten dat het tijd is voor een bovenprothese. GroteTegenvaller dat extracties in zkh . moeten gebeuren . Ben te slechtziend om de route bordjes te lezen , dus moet er weer een begeleider mee . Verzoek aan tandarts Warden .... toch extracties door U ?

Fijne praktijk

Altijd op tijd een herinnering voor de afspraak en goede behandelingen met uitleg

Het gaat eigenlijk altijd wel vlot

Altijd vriendelijk En duidelijk

Prima behandeling

Wederom een fijne bijna pijnloze behandeling gehad in een fijne ontspannen sfeer.

Hele fijne dame

Wat een rust is deze tandarts, zo mogen ze allemaal zijn!

Altijd goed

Netjes, snelle service, wordt fijn en goed geholpen

Gewoon goed

1 keer in de maand controle Jordy van 't Hof die vind ik goei tandarts

Duidelijke uitleg en eerlijk verhaal

Er wordt voldoende tijd genomen voor de uitleg.

Altijd goed geholpen

Te lang moeten wachten en het idee krijgen dat het afgeraffeld wordt

Ik moest 25 minuten wachten tot ik aan de beurt was zonder dat ik geïnformeerd werd. Toen ik aan de beurt was had ik het idee dat alles heel snel afgeraffeld werd. Er moest tandsteen verwijdert worden en de assistente zat te klooien met het afzuig buisje. Het glipt steeds uit mijn mond wat er vervelend was en ze zette het een keer aan de buitenkant op mijn wang. Er was totaal geen concentratie of iets te zien. Een vervelende ervaring. De tandarts zelf vind ik altijd een onwijs fijne tandarts. Daar heb ik niks op aan te merken.

Perfect geholpen

Zoals altijd weer perfect geholpen door Gerard van de Kimmenade met het aanpassen van mijn protheses. Zeer deskundig en uitermate klantvriendelijk. Ik ben er heel blij mee.

ok

prima tandarts

Zeer plezierig

Ik wordt op mijn gemak gesteld, vriendelijk bejegend en goed geholpen met uitleg indien nodig.

TOP !! 10 plus.

Zelfde dag geholpen ,geweldig dank je wel.

Wederom zeer proffesioneel en fijn geholpen

Na een gebroken vulling kon ik binnen een dag terecht bij de tandarts ( Wardenaar). Érg fijn!

Op tijd geholpen klantvriendelijk en netjes.

Op tijd geholpen klantvriendelijk en netjes.

Ik ben uitstekend geholpen door mijn mondhygiëniste

Ik ga alleen naar mondhygiëniste ik heb boven en onder een gebit en een kliksysteem

Het is ronduit fijn om het volste vertrouwen in je tandarts te hebben.

Uitstekend.

Prima!

Goed en deskundig geholpen. Goed advies gekregen en altijd een vriendelijk woord.

Uitstekende ervaring

Ik vind de behandeling prima voor mijn gebit en er wordt meegedacht als je jouw situatie verteld. Ik zit met chemotherapie en vertelde dat en kon nog net voor alles begon mijn gebit laten behandelen. Dat is super fijn !

Had tandpijn en ben de zelfde dag nog geholpen terwijl het een uur heeft geduurd dank aan Edje

Prima en vakkundige behandeling

Goed behandelaar, goede tips, goed afspraak, jammer dat er niets werd gezegd over mijn verzekering. Ik heb het gemaild, gebeld en gevraagd tijdens de sessie en niemand wist mij te vertellen of ik het vergoed krijg of niet en hoe ik dat moet uitzoeken. Helemaal geen empathie om je een richting te geven daarin, dus dat was erg jammer en daarom zal ik jullie niet aanbevelen.

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!